Αγγελίες
Ζητείται Λογοθεραπεύτρια στο Κορωπί
Ανάρτηση: 13-03-2026 12:08
Ζητείται Λογοθεραπεύτρια από Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Κορωπί για 4 φορές την εβδομάδα από τον Σεπτέμβριο του 2026.
Προκήρυξη για την πλήρωση μίας (1) θέσης Εργαστηριακού Τεχνικού Προσωπικού
Ανάρτηση: 11-03-2026 13:30
Προκήρυξη για την πλήρωση μίας (1) θέσης ΕΤΕΠ (Εργαστηριακού Τεχνικού Προσωπικού) με γνωστικό αντικείμενο «Κλινική Άσκηση Λογοθεραπείας» στο Τμήμα Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα.
Ζητείται Λογοθεραπέυτρια / ης στο Περιστέρι
Ανάρτηση: 05-03-2026 11:14
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Περιστέρι αναζητάει ένα νέο, δυναμικό μέλος για να πλαισιώσει την ομάδα μας. Αναζητάμε Λογοθεραπευτή/τρια με όρεξη, εξειδίκευση και αγάπη για το παιδί. Απασχόληση: 2 ημέρες την εβδομάδα. Απαιτούμενα προσόντα: Πτυχίο Λογοθεραπείας και Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος.Εμπειρία σε παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές / δυσκολίες λόγου & ομιλίας.Ομαδικό πνεύμα και συνέπεια.
Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Θεσσαλονίκη
Ανάρτηση: 02-03-2026 15:33
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσης λογοθεραπεύτριας/η σε Δομή που λειτουργεί Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης.
Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στου Ζωγράφου
Ανάρτηση: 26-02-2026 13:50
Ζητείται πτυχιούχος/α λογοθεραπεύτρια/ -ής με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος για κέντρο ειδικών θεραπειών στην περιοχή του Ζωγράφου. Είδος Εργασίας: Μερική απασχόληση, μπλοκάκι παροχή υπηρεσιών.
Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Πάτρα
Ανάρτηση: 19-02-2026 09:24
Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης στην Πάτρα ζητά να προλάβει λογοθεραπευτή. Η θέση αφορά παροχή υπηρεσιών λογοθεραπείας σε ενήλικες ασθενείς με διαταραχές επικοινωνίας και κατάποσης.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
Εκδηλώσεις
Διήμερο workshop για το παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρόγραμμα Attention Autism
04/04/2026 - Αθήνα
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ & ΟΕΕ ΑΥΤΙΣΜΟΥ
Σε συνέχεια των προηγούμενων πολύ επιτυχημένων διοργανώσεων, με μεγάλη χαρά, η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για τον Αυτισμό του ΣΕΛΛΕ διοργανώνει και πάλι διήμερο workshop για το παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρόγραμμα Attention Autism ™. To Workshop θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Απριλίου 2026, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, Κάνιγγος 10 στην Αθήνα (4ος όροφος / Πλατεία Κάνιγγος – στάση μετρό Ομόνοια ), με εισηγήτρια (φυσική παρουσία) την Μαριάννα Λημναίου (Εκπαιδευτικός Αυτισμού και Attention Autism Advanced Practitioner).
Δύο Webinars Dysphagia Case Studies: Vol. 4
26/04/2026 - webinar
ΣΕΛΛΕ & ΟΕΕ Δυσφαγίας
Η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος του ΣΕΛΛΕ για τη Δυσφαγία, σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων, θα πραγματοποιήσει ακόμα δύο Webinars "Dysphagia Case Studies: Vol. 4. Την Κυριακή 26 Απριλίου θα διεξαχθεί Webinar με θέμα: Μελέτες Περιπτώσεων σε Παιδιά με Διαταραχές Σίτισης/Κατάποσης, ενώ την Κυριακή 7 Ιουνίου θα διεξαχθεί με θέμα: Μελέτες Περιπτώσεων σε Ενήλικες με Διαταραχές Σίτισης/Κατάποσης.
ΟΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΣ