Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Ο ΣΕΛΛΕ προκειμένου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των μελών του και των επισκεπτών του ιστοτόπου www.selle.gr εφαρμόζει απαρέγκλιτα την ακόλουθη πολιτική προστασίας, η οποία διασφαλίζει την προστασία των θεμελιωδών σας δικαιωμάτων και την από μέρους μας τήρηση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου.

Με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο που ο ΣΕΛΛΕ προστατεύει το απόρρητο των δεδομένων σας και αυτόν με τον οποίο συλλέγει, επεξεργάζεται, χρησιμοποιεί και αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς και να σας γνωρίσει τις επιλογές και τα δικαιώματα που έχετε αναφορικά με την παραπάνω συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, την οποία αποδέχεστε με την εγγραφή σας στον ΣΕΛΛΕ.


1.Ορισμοί

Για τους σκοπούς της παρούσας ισχύουν οι ακόλουθοι ορισμοί :

- «Αποδέκτης» – κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δημόσια αρχή, υπηρεσία ή άλλος φορέας, στα οποία κοινολογούνται προσωπικά δεδομένα, είτε πρόκειται για τρίτον είτε όχι.

- «ΓΚΠΔ» – Ο Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων).

- «Επεξεργασία» – Κάθε εργασία ή σειρά εργασιών που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη βοήθεια αυτοματοποιημένων μεθόδων και εφαρμόζονται σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διατήρηση ή αποθήκευση, η τροποποίηση, η εξαγωγή, η χρήση, η διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλης μορφής διάθεση, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, η διασύνδεση, η δέσμευση (κλείδωμα), η διαγραφή, η καταστροφή.

- «ΣΕΛΛΕ»: Το Σωματείο με την επωνυμία «Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων – Λογοθεραπευτών Ελλάδος»

- «Προσωπικό δεδομένο» ή «δεδομένο προσωπικού χαρακτήρα» : κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»)· το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό (on line) αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου

- «Επεξεργασία»: Κάθε πράξη που πραγματοποιείται σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώρηση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή, η μεταβολή, η χρήση, η διαβίβαση, ο περιορισμός, η διαγραφή, η καταστροφή κλπ


2. Αντικείμενο της παρούσας

2.1. Με την παρούσα Πολιτική καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις, που τηρούνται από τον ΣΕΛΛΕ, για την προστασία της ιδιωτικότητας των μελών του και όσων έρχονται σε επικοινωνία μαζί του. Η πολιτική αυτή περιλαμβάνει τους κανόνες, με βάση τους οποίους προβαίνουμε σε τυχόν συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και διασφαλίζουμε την τήρηση του απορρήτου των πληροφοριών αυτών.

2.2. Ο ΣΕΛΛΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να αναπροσαρμόζει τη παρούσα πολιτική, όποτε κρίνει αυτό αναγκαίο, ενώ οι εκάστοτε αλλαγές τίθενται σε ισχύ από την δημόσια εμφάνιση αυτών στο www.selle.gr ή τον εκάστοτε ιστότοπο του ΣΕΛΛΕ

2.3. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε από τους παρόντες όρους θεωρηθεί άκυρος, παράνομος ή καταχρηστικός για οποιονδήποτε λόγο, οι λοιποί όροι θα παραμένουν έγκυροι και ισχυροί ως έχουν στο βαθμό που δεν έρχονται σε αντίθεση με την βούληση, που εκφράζεται μέσω της παρούσας πολιτικής.


3. Αρχές Επεξεργασίας

Στο πλαίσιο του απόλυτου σεβασμού των προσωπικών σας δεδομένων και της ιδιωτικότητάς σας, κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ακολουθούμε τις παρακάτω βασικές αρχές:

- Υποβάλλουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε σύννομη και θεμιτή επεξεργασία και διατηρούμε απέναντί σας πλήρη διαφάνεια σε σχέση με τον τρόπο με τον οποίο τα διαχειριζόμαστε.

- Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας μόνο για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς, όπως αναγράφονται στην παρούσα πολιτική, και δεν τα υποβάλλουμε σε περαιτέρω επεξεργασία κατά τρόπο παράνομο ή ασύμβατο προς τους σκοπούς αυτούς.

- Επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα, μόνο στον βαθμό που είναι κατάλληλα και συναφή με τους παραπάνω σκοπούς, περιορίζοντας ταυτόχρονα την σχετική επεξεργασία στο απαραίτητο για τους σκοπούς αυτούς μέτρο.

- Καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες και με την δική σας συνδρομή, ώστε τα υπό επεξεργασία δεδομένα σας να είναι ακριβή και, όταν είναι αναγκαίο, να επικαιροποιούνται σε σχέση με τους σκοπούς της επεξεργασίας, λαμβάνοντας όλα τα εύλογα μέτρα για την άμεση διαγραφή ή διόρθωσή τους σε περίπτωση ανακρίβειας.

- Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα υπό μορφή που επιτρέπει την ταυτοποίησή σας μόνο για το διάστημα που απαιτείται για τους παραπάνω σκοπούς επεξεργασίας.

- Υποβάλλουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε επεξεργασία κατά τρόπο που εγγυάται την ασφάλειά τους με τη χρησιμοποίηση κατάλληλων τεχνικών ή οργανωτικών μέτρων.

- Δεν προτιθέμεθα να επεξεργαστούμε περαιτέρω τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπό άλλον από εκείνο για τον οποίο αυτά συλλέχθηκαν.

- Δεν γνωστοποιούμε και δεν διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα πρόσωπα χωρίς τη δική σας συγκατάθεση, εκτός εάν αυτό επιβάλλεται ή επιτρέπεται από το νόμο ή από τη μεταξύ μας σχέση.

- Δεν διαβιβάζουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτη χώρα ή διεθνή οργανισμό, για τα οποία δεν υφίσταται απόφαση επάρκειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ.

- Τηρούμε στο ακέραιο την κείμενη νομοθεσία και συμμορφωνόμαστε με όλες τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από αυτή, ως κατά τον νόμο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

4. Είδη Δεδομένων

Τα είδη των προσωπικών δεδομένων, που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε από εσάς, εξαρτώνται από τη σχέση που μας συνδέει. Ειδικότερα:

4.1. Κατά την πλοήγηση στον Ιστότοπό μας παρέχετε τα εξής δεδομένα:


Διεύθυνση ιντερνετικού πρωτοκόλλου (IP Address).

Δεδομένα πλοήγησης εντός του Ιστοτόπου.

Δεδομένα τελικής συσκευής χρήστη.

Περιεχόμενο παραγόμενο από τον Χρήστη.

 

4.2. Κατά την αίτησή σας για εγγραφή ως μέλη στον ΣΕΛΛΕ μας παρέχετε τα εξής δεδομένα :

Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, Ταχυδρομική Διεύθυνση, Στοιχεία επικοινωνίας, Οργανισμό ή πλαίσιο απασχόλησης, Τίτλους σπουδών και έτος απόκτησής τους, Διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail).

4.3. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε Χρήστης επικοινωνεί μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλα μέσα, θα προβαίνουμε σε συλλογή των προσωπικών του δεδομένων, που σχετίζονται με τέτοιου είδους επικοινωνίες, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις του παρόντος, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις σχετικές απαιτήσεις και αιτήματα

4.4. Ο ΣΕΛΛΕ δεν συλλέγει ούτε αποκτά πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα μελών του, που σχετίζονται με την επιγραμμική (online) πληρωμή των υπηρεσιών της, όπως αριθμούς και κωδικούς πιστωτικών καρτών.

4.5. Ο ΣΕΛΛΕ δεν συλλέγει ούτε αποκτά πρόσβαση με κανέναν τρόπο σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μελών του. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε (μέλος ή μη) προβαίνει σε γνωστοποίηση ευαίσθητων δεδομένων του στον ΣΕΛΛΕ, με τον τρόπο αυτό συναινεί στην αποθήκευση των δεδομένων αυτών, τα οποία δεν θα γνωστοποιούνται σε κανέναν τρίτο χωρίς την εκ νέου ρητή συγκατάθεση του προσώπου αυτού και θα τηρούνται στο εμπιστευτικό αρχείο του ΣΕΛΛΕ.


5. Σκοποί και Νομική Βάση της Επεξεργασίας

5.1. Προσωπικά δεδομένα των μελών, σύμφωνα με τα άρθρα 6 παρ. 1 (β) και (στ) του ΓΚΠΔ, συλλέγονται και τυγχάνουν της απαραίτητης επεξεργασίας από τον ΣΕΛΛΕ για τους ακόλουθους σκοπούς:

- Τήρηση αρχείου μελών και ενημέρωσή του

- Διοικητική οργάνωση και λειτουργία του Συλλόγου

- Έκδοση παραστατικών προς το μέλος

- Κατάρτιση και δημοσίευση του ετησίου καταλόγου λογοθεραπευτών – μελών του ΣΕΛΛΕ, κοινοποίησή του στον ΕΟΠΥΥ και τους αρμόδιους φορείς υγείας και ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του ΣΕΛΛΕ

- Επικοινωνία με το μέλος και ενημέρωσή του για τις Γενικές Συνελεύσεις, τις ενέργειες του ΣΕΛΛΕ, σεμινάρια και λοιπές δραστηριότητες του ΣΕΛΛΕ

- Υποστήριξη νομικών αξιώσεων

Ο ΣΕΛΛΕ συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των μελών του αποκλειστικά και μόνο για τους προαναφερόμενους σκοπούς και μόνο στο απολύτως αναγκαίο μέτρο για την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των σκοπών αυτών. Τα δεδομένα αυτά είναι κάθε φορά συναφή, πρόσφορα και όχι περισσότερα από όσα απαιτούνται εν όψει των ανωτέρω σκοπών, είναι δε ακριβή και, εφόσον χρειάζεται, υποβάλλονται σε ενημέρωση.

Τα εν λόγω δεδομένα διατηρούνται μόνο για όσο χρονικό διάστημα το πρόσωπο παραμένει μέλος του ΣΕΛΛΕ και διαγράφονται σε περίπτωση διαγραφής του μέλους.

5.2. Προσωπικά δεδομένα μη μελών

Σε περίπτωση επικοινωνίας μη μέλους με τον ΣΕΛΛΕ για την διατύπωση ερωτημάτων, αιτημάτων ή εν γένει επικοινωνία στο πλαίσιο των επιδιωκόμενων από το Καταστατικό του Συλλόγου σκοπών μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους παραπάνω σκοπούς με ηλεκτρονική δήλωση. Η συγκατάθεσή σας δίνεται ελεύθερα και τα προσωπικά σας δεδομένα παρέχονται, χωρίς τέτοια παροχή να αποτελεί νομική ή συμβατική σας υποχρέωση ή απαίτηση του ΣΕΛΛΕ.

Στo πλαίσιο αυτό, με την επιγραμμική (on line) από μέρους σας συμπλήρωση του σχετικού πεδίου μας δηλώνετε ρητώς ότι επιθυμείτε και ότι παρέχετε την συγκατάθεσή σας για τους παραπάνω σκοπούς σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας πολιτικής. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση προ της ανάκλησής της. Η ανάκληση της συγκατάθεσης σας γίνεται ομοίως με την παροχή της.


6. Τρίτοι Αποδέκτες των Δεδομένων

6.1. Ο ΣΕΛΛΕ δεν προβαίνει σε παραχώρησή των προσωπικών σας δεδομένων ή σε διασύνδεση του αρχείου της έναντι οικονομικού ή άλλου ανταλλάγματος με οποιεσδήποτε τρίτες ιδιωτικές επιχειρήσεις, φυσικά η νομικά πρόσωπα, δημόσιες αρχές ή υπηρεσίες ή άλλους οργανισμούς.

6.2. Για την εξυπηρέτηση των σκοπών επεξεργασίας, που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική, ο ΣΕΛΛΕ ενδέχεται να παρέχει πρόσβαση ή να διαβιβάζει τα εξής είδη προσωπικών σας δεδομένα στους ακόλουθους εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό και κατ’ εντολή της :

- Οικονομικά σας δεδομένα στο πιστωτικό ίδρυμα, με το οποίο κάθε φορά συνεργαζόμαστε για την διεκπεραίωση των πληρωμών από και προς τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς και λογαριασμούς πιστωτικών καρτών, με σκοπό την εξόφληση των χρηματικών σας οφειλών απέναντι στον ΣΕΛΛΕ. Επίσης στους υπαλλήλους ή συνεργάτες του ΣΕΛΛΕ για την έκδοση των νόμιμων παραστατικών

- Προσωπικά σας δεδομένα σε φυσικά πρόσωπα ή επιχειρήσεις που συνεργάζονται μαζί μας για τη αποστολή των επιλεγέντων προϊόντων στο χώρο σας.

6.3. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τους παραπάνω συνεργαζόμενους με εμάς φορείς διεξάγεται υπό τον έλεγχό μας και μόνον κατ’ εντολή μας και ζητούμε να τηρείται από αυτούς η ίδια πολιτική προστασίας δεδομένων ή πολιτική του ίδιου τουλάχιστον επιπέδου προστασίας.

6.4. Σε περίπτωση που υποχρεωθεί από δικαστήριο ή άλλη διοικητική αρχή καθώς και σε κάθε άλλη περίπτωση που φέρει έννομη υποχρέωση προς τούτο, ο ΣΕΛΛΕ ενδέχεται να παραχωρήσει προσωπικά σας δεδομένα μέχρι της έκτασης που προβλέπεται από τον νόμο κατόπιν όμως ενημέρωσής σας.

6.5. Ο ΣΕΛΛΕ δεν προβαίνει σε διασυνοριακές διαβιβάσεις σε τρίτες χώρες εκτός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, για τις οποίες δεν υφίσταται απόφαση επάρκειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


7. Απόρρητο και Ασφάλεια Δεδομένων

7.1. Ο ΣΕΛΛΕ, προκειμένου να διασφαλίσει την ορθή χρήση και την ακεραιότητα των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και να αποτρέψει μη εξουσιοδοτημένη ή τυχαία πρόσβαση, επεξεργασία, διαγραφή, αλλοίωση ή άλλη χρήση αυτών, εφαρμόζει κατάλληλες εσωτερικές πολιτικές, ενώ λαμβάνει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά, τεχνικά, φυσικά, ηλεκτρονικά και διαδικαστικά μέτρα ασφάλειας, καθώς και τεχνολογικά πρότυπα, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

7.2. Η διαδικασία επεξεργασίας δεδομένων από τον ΣΕΛΛΕ διεξάγεται με τρόπο που διασφαλίζει το απόρρητο και την φυσική και λογική ασφάλεια αυτών, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις, το κόστος εφαρμογής και τη φύση, το πεδίο εφαρμογής, το πλαίσιο και τους σκοπούς της επεξεργασίας, καθώς και τους κινδύνους διαφορετικής πιθανότητας επέλευσης και σοβαρότητας για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας.

7.3. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διεξάγεται αποκλειστικά και μόνο από εντεταλμένο για αυτόν το σκοπό προσωπικό ή συνεργάτες του ΣΕΛΛΕ, που δεσμεύεται από αυστηρές υποχρεώσεις για την τήρηση της εμπιστευτικότητάς τους.


8. Χρόνος Διατήρησης Δεδομένων

8.1. Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα παραμένουν σε ισχύ οι σκοποί, για τους οποίους συλλέχθηκαν και αναφέρονται παραπάνω.

8.2. Ο ΣΕΛΛΕ ενδέχεται να διατηρεί προσωπικά σας δεδομένα και μετά την εκπλήρωση των σκοπών συλλογής και επεξεργασίας αυτών στις ακόλουθες περιοριστικά αναφερόμενες περιπτώσεις :

- Εφόσον υφίσταται έννομη υποχρέωσή μας από σχετική διάταξη νόμου.

- Για την χρήση ενώπιον φορολογικών και κοινωνικοασφαλιστικών αρχών καθώς και κάθε άλλης ελεγκτικής αρχής στα πλαίσια της νόμιμης προθεσμίας παραγραφής.

- Εφόσον απαιτείται για την λειτουργία και οργάνωση του ΣΕΛΛΕ υπό τον όρο ότι λαμβάνει χώρα ψευδωνυμοποίηση των δεδομένων σας εις τρόπον ώστε να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση των δεδομένων με το πρόσωπό σας.

- Για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των έννομων συμφερόντων μας ενώπιον παντός αρμόδιου Δικαστηρίου και κάθε άλλης δημόσιας αρχής στα πλαίσια του προβλεπόμενου χρόνου παραγραφής.

8.3. Μετά το πέρας του χρόνου διατήρησης τα προσωπικά σας δεδομένα καταστρέφονται από τα αρχεία και το σύστημά μας και υπό την προϋπόθεση ότι η διατήρησή τους δεν απαιτείται πλέον για την εκπλήρωση των σκοπών, που σας έχουμε περιγράψει παραπάνω.

9. Δικαιώματα

9.1. Ως υποκείμενα δεδομένων έχετε δικαίωμα να ζητήσετε και να λάβετε πρόσβαση, ενημέρωση, αλλά και αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων, που εμείς συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε. Εάν επιθυμείτε αντίγραφο μέρους ή όλων των προσωπικών σας δεδομένων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@selle.gr

9.2. Σας ενημερώνουμε περαιτέρω ότι έχετε τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να ασκήσετε τα δικαιώματά σας υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις του νόμου, όπως αυτά απορρέουν από τον ΓΚΠΔ αναφορικά με την διόρθωση, διαγραφή και φορητότητα των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και σε περιορισμό και αντίταξη στην επεξεργασία τους.

9.3. Ο ΣΕΛΛΕ θα ανταποκρίνεται σε κάθε αίτημά σας εντός μηνός από την παραλαβή του. Κατόπιν ενημέρωσής σας, η εν λόγω προθεσμία δύναται να παρατείνεται κατά δύο ακόμη μήνες, εφόσον απαιτείται, λαμβανομένων υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων. Τυχόν απόρριψη του αιτήματός σας θα λαμβάνει χώρα αιτιολογημένα.

9.4. Εάν τα αιτήματα σας δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου, ο ΣΕΛΛΕ διατηρεί το δικαίωμα, είτε: (α) να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την ανακοίνωση ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας, είτε (β) να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο σχετικό αίτημά σας.

Εφόσον υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με την ταυτότητα του φυσικού προσώπου που υποβάλλει το αίτημα, διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε την παροχή πρόσθετων πληροφοριών αναγκαίων για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς του.

9.5. Εφόσον παραβιάζονται δικαιώματά σας, σας ενημερώνουμε ότι έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) ή σε άλλη αρμόδια εποπτική αρχή.

10.Υποχρεώσεις Χρηστών Ιστοτόπου

10.1. Με την χρήση του Ιστοτόπου καθώς και κατά την παραχώρηση προσωπικών σας δεδομένων κατόπιν συγκατάθεσης αναγνωρίζετε ότι έχετε την υποχρέωση να δηλώνετε τα πραγματικά, ακριβή και πλήρη στοιχεία που σας ζητούνται από τον ΣΕΛΛΕ. Περαιτέρω, οφείλετε να ενημερώνετε τον ΣΕΛΛΕ για τυχόν αλλαγές στα στοιχεία αυτά, προκειμένου να παραμένουν επικαιροποιημένα και ακριβή.

10.2. Αν διαπιστωθεί ότι δεν τηρείτε τις παραπάνω υποχρεώσεις σας ή αν ο ΣΕΛΛΕ έχει βάσιμες υποψίες ότι οι πληροφορίες που παρέχετε είναι ψευδείς ή ελλιπείς ή με οποιονδήποτε τρόπο έρχονται σε αντίθεση με το νόμο ή με τους Όρους Χρήσης ή την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων, διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε κάθε αίτημά σας χωρίς προειδοποίηση. Σε αυτή την περίπτωση, δεν έχετε κανένα δικαίωμα για οποιαδήποτε αποζημίωση εξαιτίας απόρριψης της αίτησής σας.

10.3. Αναγνωρίζετε ότι ο ΣΕΛΛΕ δύναται να διαγράψει, διασταυρώσει, συμπληρώσει ή να τροποποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε με βάση πληροφορίες που παρέχονται νομίμως από τρίτα μέρη ή από δημοσίως προσβάσιμες πηγές. Στην περίπτωση αυτή ο ΣΕΛΛΕ θα προβεί σε σχετική ενημέρωσή σας, τηρώντας την νόμιμη διαδικασία.

10.4. Με την χρήση του Ιστοτόπου βεβαιώνετε πως είστε άνω των δέκα έξι (16) ετών. Εφόσον είστε κάτω των δέκα έξι (16) ετών έχετε την υποχρέωση να απέχετε από οποιαδήποτε χρήση του Ιστοτόπου καθώς και από οποιαδήποτε παραχώρηση προσωπικών σας δεδομένων χωρίς την έγκριση του προσώπου, που ασκεί την γονική σας μέριμνα. Εφόσον δεν τηρείτε τις παραπάνω υποχρεώσεις, οφείλετε να προβείτε σε άμεση σχετική γνωστοποίηση στην Εταιρία μας. Σε κάθε περίπτωση, με την χρήση του Ιστοτόπου αναγνωρίζετε πως ο ΣΕΛΛΕ δεν φέρει ευθύνη για την παραβίαση των παραπάνω υποχρεώσεων από μέρους σας στο μέτρο που δεν έχει την δυνατότητα, ακόμη και αν καταβάλλει εύλογες προσπάθειες, για την επαλήθευση της ηλικίας σας ή για την συγκατάθεση του ασκούντος την γονική σας μέριμνα.


11. Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή αίτημα σχετικά με την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε προς τον ΣΕΛΛΕ ως ακολούθως :

Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων – Λογοθεραπευτών Ελλάδος

Κάνιγγος 10 – ΤΚ 10677, Αθήνα

Τηλ. 210 3848362

email: info@selle.gr

Νέα & Ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

23-11-2020 12:21

Επιστημονικών Ενώσεων και Φορέων Αποφοίτων και Φοιτητών Ανώτατων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πανελλήνιο Συντονιστικό Θεραπευτών Ειδικής Αγωγής

23-11-2020 10:15

Θεραπευτές Ειδικής Αγωγής: Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τους επιστήμονες
 
Επιστημονικούς κλάδους δύο κατηγοριών δημιουργεί η κυβέρνηση με την απόφαση της να λάβουν εφάπαξ οικονομική ενίσχυση λόγω κορωνοϊού μόνο δικηγόροι, μηχανικοί και οικονομολόγοι. Η εξαίρεση των θεραπευτών ειδικής αγωγής από το συγκεκριμένο μέτρο στήριξης, παρά το γεγονός πως καταβάλλουν εισφορές κάθε μήνα στον e-EΦΚΑ συνιστά άνιση μεταχείριση, υποστηρίζει το Πανελλήνιο Συντονιστικό Θεραπευτών Ειδικής Αγωγής. 
 

Δ1α/ΓΠ.οικ.72687 (ΦΕΚ Β 4999 / 12 -11-2020)

13-11-2020 11:07

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η ΚΥΑ με τις τροποποιήσεις των μέτρων που θα ισχύουν από την Παρασκευή 13.11.2020

 

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

 

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια στον Ίλιον

Ανάρτηση: 20-11-2020 09:14

Ζητείται λογοθεραπευτρια για σταθερή συνεργασία με γραφείο ειδικών θεραπειών στο Ίλιον (3-5 μέρες) . Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατοχή μπλοκ παροχής υπηρεσιών.

Πρόσληψη Λογοθεραπεύτριας/η σε ΝΠΙΔ στον Ν. Καστοριάς

Ανάρτηση: 10-11-2020 09:48

Σωματείο - ΝΠΙΔ, που εδρεύει στην Καστοριά ζητά την πρόσληψη ενός (1) Λογοθεραπευτή ΠΕ/ΤΕ με σχέση εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης, διάρκειας ενός έτους από την ημερομηνία πρόσληψης με τη δυνατότητα ανανέωσης.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Ανάρτηση: 21-10-2020 15:51

Ζητείται λογοθεραπευτής- τρια με τουλάχιστον 2 χρόνια προϋπηρεσία και μπλόκ παροχής υπηρεσιών για συνεργασία με κέντρο λογοθεραπείας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Βούλα Αττικής

Ανάρτηση: 25-09-2020 15:47

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στη Βούλα Αττικής αναζητά λογοθεραπεύτρια/η για συνεργασία 2 ημέρες την εβδομάδα. Η προϋπηρεσία θα συνεκτιμηθεί.

Ζητούνται Λογοθεραπεύτριες / Λογοθεραπευτές στην Αγία Παρασκευή

Ανάρτηση: 21-09-2020 09:32

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ζητούνται για άμεση συνεργασία από το Παιδαγωγικό Κέντρο στην Αγία Παρασκευή.
Πενθήμερη απασχόληση, απογευματινό ωράριο ή εναλλακτικά 1 έως 4 μέρες την εβδομάδα. 
Παρέχεται ασφάλιση στον ΕΦΚΑ (ΙΚΑ) ή εναλλακτικά συνεργασία με μπλοκ παροχής υπηρεσιών. 
Θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Λογοθεραπευτή, Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος και εμπειρία τουλάχιστον 1 έτους στην αξιολόγηση και αποκατάσταση δυσκολιών σε παιδιά. 
Παρέχεται άριστο περιβάλλον εργασίας και ανταγωνιστικές αποδοχές.
 

Ζητούνται Λογοθεραπεύτριες / Λογοθεραπευτές στην Ανατολική Αττική

Ανάρτηση: 15-09-2020 10:11

Ζητουνται λογοθεραπευτές/λόγοθεραπεύτριες για άμεση συνεργασία σε δύο κέντρα στην Ανατολική Αττική. Βασική προϋπόθεση μπλοκ παροχής υπηρεσιών κι ουσιαστική διάθεση για εργασία. 
 
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ