Νέα & Ανακοινώσεις

Πρόσκληση για την Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΛΛΕ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30-01-2013 14:33

ΑΘΗΝΑ 30.01.2013

ΑΡ.ΠΡ.122

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ-ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, σας προσκαλεί στην τακτική Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Λ.Λ.Ε. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24-02-2013, στο Ξενοδοχείο Stanley (πλατεία Μεταξουργείου, Αθήνα, στάση μετρό Μεταξουργείο), και ώρα  12:00 π.μ. με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.    Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού 2012
2.    Ψήφιση οικονομικού προϋπολογισμού 2013
3.    Ενημέρωση για τις αλλαγές στο φορολογικό σύστημα
4.    Ενημέρωση σχετικά με την άδεια άσκησης επαγγέλματος Λογοθεραπευτή
5.    Ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με τους Ασφαλιστικούς φορείς-ΕΟΠΥΥ
6.    Ενημέρωση σχετικά με την οργάνωση και την δράση της Επιστημονικής Επιτροπής του Σ.Ε.Λ.Λ.Ε.
7.    Ενημέρωση σχετικά με την οργάνωση των εκδηλώσεων για την Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας
8.    Κοπή πίτας
9.    Συζήτηση μεταξύ των μελών

Η συμμετοχή όλων είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για την λήψη σημαντικών αποφάσεων και για την ενημέρωσή σας σχετικά με τα φλέγοντα ζητήματα που μας απασχολούν και απειλούν την επιστήμη και τον κλάδο.

Για την είσοδο στη Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή ταυτότητας μέλους ΣΕΛΛΕ.  Την ίδια ημέρα και πριν την έναρξη της ΓΣ, 11:00-12:00 είναι δυνατή και η τακτοποίηση των οικονομικών οφειλών  προς το Σύλλογο.
Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, δικαίωμα συμμετοχής στη ΓΣ έχουν μόνο όσα μέλη είναι οικονομικώς τακτοποιημένα μέχρι και το έτος 2012.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                 Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ  ΒΛΑΧΟΥ                                                    ΜΑΡΟΥΣΑ ΦΕΙΔΑΝΤΣΗ

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Επιστροφή

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Ανάρτηση: 24-07-2024 16:50

Λογοθεραπευτήριο στη Δυτική Θεσσαλονίκη στο Δρυμό αναζητά συνεργάτη λογοθεραπευτή/τρια, για 2ημερη απασχόληση από Σεπτέμβριο. Απαραίτητες προϋποθέσεις: Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών ή Ασφάλιση ΙΚΑ. Παρέχεται εποπτεία και συνεχής εκπαίδευση από λογοθεραπεύτρια με πολύχρονη εμπειρία, ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και επαγγελματική εξέλιξη.

Ζητείται Λογοθεραπευτής/τρια στα Κάτω Πατήσια

Ανάρτηση: 24-07-2024 13:05

Ζητείται λογοθεραπευτής/τρια από κέντρο ειδικών θεραπειών στα Κάτω Πατήσια για συνεργασία από Σεπτέμβριο για δυο φορες την εβδομάδα, με ΙΚΑ ή μπλοκ παροχής υπηρεσιών.

Ζητούνται Λογοθεραπεύτριες / ες στα Νότια Προάστια Αττικής

Ανάρτηση: 23-07-2024 14:10

Νεοσύστατο Κέντρο Ειδικής Αγωγής στα νότια προάστια, αναζητά έμπειρους λογοθεραπευτές/τριες για συνεργασία. Απαραίτητη η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στα Μελίσσια

Ανάρτηση: 22-07-2024 11:44

Λογοθεραπευτής-τρια ζητείται από κέντρο ειδικών θεραπειών παιδιών και εφήβων στα Μελίσσια, απαραίτητη η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και το δελτίο παροχής υπηρεσιών. Επιθυμητή η εμπειρία σε παιδιά με ΔΑΔ και η γνώση της ΜΑΚΑΤΟΝ.

Ζητούνται Λογοθεραπεύτριες/ες στον Πειραιά

Ανάρτηση: 22-07-2024 08:48

Κέντρο Νευροεξελικτικής Αγωγής Παιδιού στον Πειραιά (Καστέλλα) για τη νέα σαιζόν 2024-2025, αναζητά έμπειρους συνεργάτες Λογοθεραπευτές/τριες πλήρους ή μερικής απασχόλησης με εμπειρία στον αυτισμό ή/και τη σίτιση. Απαραίτητες προϋποθέσεις: Άδεια Aσκήσεως Eπαγγέλματος, Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Ανάρτηση: 17-07-2024 12:52

Ζητείται λογοθεραπεύτρια/ λογοθεραπευτής από κέντρο ειδικών θεραπειών στην Αν. Θεσσαλονίκη για πλήρη ή μερική απασχόληση με μπλοκ παροχής υπηρεσιών ή ασφάλιση ΙΚΑ από τον Σεπτέμβριο 2024. Απαραίτητη η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.  Παρέχεται εποπτεία από λογοθεραπεύτρια με πολυετή εμπειρία. Δίνεται η δυνατότητα για συμμετοχή στη διεπιστημονική ομάδα και στα επιμορφωτικά σεμινάριο του κέντρου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ