Νέα & Ανακοινώσεις

Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας 2014

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19-11-2013 15:02

Αγαπητά μέλη,

Πέρυσι για πρώτη φορά ο ΣΕΛΛΕ θέσπισε την 11 Μαΐου, ως την Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας. Οι δράσεις για τον εορτασμό περιλάμβαναν διανομή φυλλαδίων σε 12 περιοχές, ομιλίες σε 15 περιοχές, τις οποίες παρακολούθησαν περίπου 1000 άτομα, ενώ συμμετείχαν 77 μέλη του Συλλόγου μας. Στην Αττική λειτούργησε ημερήσιος συμβουλευτικός σταθμός, όπου οι ενδιαφερόμενοι, γονείς εκπαιδευτικοί και ιατροί, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να συμβουλευτούν κατόπιν ραντεβού ή με σειρά προτεραιότητας, έναν λογοθεραπευτή στο χώρο Καθαρισμού των δεξαμενών αερίου, στην Τεχνόπολις, στο Γκάζι.
Φέτος οι εκδηλώσεις θα έχουν θέμα τις Αναπτυξιακές διαταραχές λόγου.
Η Οργανωτική επιτροπή θα αποτελείται από τους: κα Λουίζου Παναγιώτα (επικεφαλής), κ. Μπουρδάκη Ιωάννη, κα Καλαφατά Ελένη και κα Παναγιωτίδη Σοφία και αποφασίστηκε να λειτουργήσει πιλοτικά, ο συμβουλευτικός σταθμός συνολικά σε 5 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στα Ιωάννινα και στην Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές τα μέλη θα μπορούν να διοργανώσουν κατόπιν συνεννόησης με τους Γεωγραφικούς Εκπροσώπους και την Οργανωτική Επιτροπή, ομιλίες και διανομή φυλλαδίων.
Ο μικρότερος αριθμός μελών ανά πόλη για τη διανομή φυλλαδίων και την ομιλία, είναι τα 2 άτομα, ενώ για να μπορέσει να λειτουργήσει ο συμβουλευτικός σταθμός απαιτούνται το λιγότερο 10 μέλη.
Επειδή όπως αντιλαμβάνεστε η υλοποίηση ενός προγράμματος ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης Πανελλαδικά, απαιτεί πολύ καλό σχεδιασμό και άρτια οργάνωση, παρακαλείσθε, όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στις δράσεις του συλλόγου, να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής και να την αποστείλετε στο ΣΕΛΛΕ με fax ( στο 210 2519691), mail (στο epep@selle.gr) ή ταχυδρομείο ( γράφοντας ΣΕΛΛΕ, Τ.Θ. 3918. Τ.Κ. 10210, Αθήνα), το αργότερο μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2013.

Με εκτίμηση,

Η Οργανωτική Επιτροπή της ΠΗΛ

 


 

 

Επιστροφή

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Κοζάνη

Ανάρτηση: 02-10-2023 09:10

Ζητείται λογοθεραπευτής/λογοθεραπεύτρια σε νέο ΚΔΗΦ ΑμεΑ στην Κοζάνη.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Νέα Σμύρνη

Ανάρτηση: 28-09-2023 10:55

Ζητείται λογοθεραπευτής/-τρια από Κέντρο ειδικών θεραπειών στη Ν. Σμύρνη για συνεργασία 2 ημέρες την εβδομάδα.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια στο Κερατσίνι

Ανάρτηση: 27-09-2023 13:23

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια για μερική απασχόληση σε θεραπευτικό κέντρο στο Κερατσίνι.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια στο Παλαιό Φάληρο

Ανάρτηση: 26-09-2023 10:04

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια με άδεια άσκησης επαγγέλματος για συνεργασία 2-3 ημέρες την εβδομάδα, σε Παιδαγωγικό Κέντρο στο Παλαιό Φάληρο.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια στο Αίγιο

Ανάρτηση: 20-09-2023 14:57

Ζητείται λογοθεραπεύτρια με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για συνεργασία σε κέντρο ειδικών θεραπειών στο Αίγιο.

Ζητούνται Λογοθεραπεύτες / τριες στο Ηράκλειο Κρήτης (Άνω Καλέσσα)

Ανάρτηση: 14-09-2023 13:12

Ζητούνται  Λογοθεραπευτές/τριες με άδεια άσκησης επαγγέλματος, για πλήρη απασχόληση ή για μερική πρωινή ή απογευματινή απασχόληση σε Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία  στα Άνω Καλέσσα στο Ηράκλειο Κρήτης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

Εκδηλώσεις

Διήμερο σεμινάριο με τίτλο: Διαταραχές Φωνημάτων Ομιλίας: αιτιολογία, αξιολόγηση, ταξινόμηση και θεραπευτικές προσεγγίσεις

21/10/2023 - Αθήνα

ΣΕΛΛΕ & Επιστημονική Επιτροπή

Η Επιστημονική Επιτροπή του ΣΕΛΛΕ διοργανώνει σεμινάριο, με τίτλο "Διαταραχές Φωνημάτων Ομιλίας: αιτιολογία, αξιολόγηση, ταξινόμηση και θεραπευτικές προσεγγίσεις". Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΕΛΛΕ, Κάνιγγος 10 στην Αθήνα (4ος όροφος / Πλατεία Κάνιγγος – στάση μετρό Ομόνοια), με εισηγήτρια την Dr Κάκια Πετεινού.

ΟΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΣ