Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφή Δόκιμων Mελών

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20-06-2013 09:26

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων-Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) με χαρά σας ανακοινώνει ότι  δέχεται φοιτητές ως δόκιμα μέλη. Τα δόκιμα μέλη μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Συλλόγου. Επιπλέον έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα σεμινάρια και στις εκδηλώσεις του Συλλόγου με μειωμένη συνδρομή (ακόμη μικρότερη από τους υπόλοιπους φοιτητές), ενημερώνονται για τα τρέχοντα θέματα και τα νέα σεμινάρια μέσω newsletter και μπορούν να συμμετέχουν στις δράσεις του ΣΕΛΛΕ και της Επιστημονικής Επιτροπής. Τέλος, τα δόκιμα μέλη συμμετέχουν στις Γ.Σ. του Συλλόγου χωρίς όμως δικαίωμα ψήφου και εκλογής στα όργανα διοίκησης του Συλλόγου.
Όπως είναι φυσικό, τα δόκιμα μέλη υποχρεούνται να τηρούν τις βασικές αρχές, τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις όπως προκύπτουν από τον Κώδικα Δεοντολογίας, ο οποίος είναι διαθέσιμος στο www.selle.gr.
Δυνατότητα να γίνουν δόκιμα μέλη έχουν όσοι φοιτητές φοιτούν στο 5o εξάμηνο σπουδών ή μεγαλύτερο. Για τη διαδικασία εγγραφής, όπως στα τακτικά μελη, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής και η αποστολή της στα γραφεία του ΣΕΛΛΕ μαζί με επικυρωμένο αντίγραφο ταυτότητας και βεβαίωση σπουδών όπου θα αναγράφεται και το εξάμηνο φοίτησης.
Με χαρά θα καλωσορίσουμε στο Σύλλογο τους φοιτητές και μελλοντικούς συναδέλφους που θα θελήσουν να γίνουν δόκιμα μέλη.

 


 

 

Επιστροφή

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια /ης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Ανάρτηση: 02-06-2023 10:10

Ζητείται λογοθεραπευτής- τρια με τουλάχιστον 2 χρόνια προϋπηρεσία  για συνεργασία με κέντρο λογοθεραπείας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Ανάρτηση: 01-06-2023 15:37

Ζητείται Λογοθεραπευτης-τρια για 5ημερη συνεργασία με θεραπευτήριο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Έναρξη συνεργασιας Σεπτεμβριος 2023.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Λιβαδειά

Ανάρτηση: 01-06-2023 11:55

Ζητείται λογοθεραπεύτρια/ης από Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στη Λιβαδειά, για 2 φορές τουλάχιστον την εβδομάδα από τον Σεπτέμβριο.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Καισαριανή

Ανάρτηση: 01-06-2023 11:51

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στην Καισαριανή αναζητά λογοθεραπεύτρια/η για εργασία από Σεπτέμβριο, τις μέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Σαντορίνη

Ανάρτηση: 31-05-2023 10:14

Αναζητούμε λογοθεραπευτή /τρια με ενδιαφέρον και όρεξη για συνεργασία, ευχάριστη διάθεση και εξέλιξη, μέσα σε ένα ομαδικό κλίμα να πλαισιώσει την ομάδα μας, στη Σαντορίνη.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Αιγάλεω

Ανάρτηση: 30-05-2023 15:30

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια/-της με μπλοκ παροχής υπηρεσιών και τουλάχιστον 3ετη προϋπηρεσία για συνεργασία από Σεπτέμβρη (ημέρες: Τρίτη και Πέμπτη) σε Θεραπευτικό Κέντρο με έδρα το Αιγάλεω.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

Εκδηλώσεις

Webinar: "Αναγνωστική Κατανόηση και Προφορικός Λόγος"

11/06/2023 - webinar

ΣΕΛΛΕ & Επιστημονική Επιτροπή

Η Επιστημονική Επιτροπή του ΣΕΛΛΕ διοργανώνει webinar, με θέμα "Αναγνωστική Κατανόηση και Προφορικός Λόγος", την Κυριακή 11 Ιουνίου, 11:00 - 12:30, μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων ΖΟΟΜ, με εισηγήτρια  την κυρία Καλλιόπη Οικονόμου.

Webinar: "Η Νευροψυχολογική Αξιολόγηση των Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων"

17/06/2023 - webinar

ΣΕΛΛΕ & Επιστημονική Επιτροπή

Η Επιστημονική Επιτροπή του ΣΕΛΛΕ διοργανώνει webinar, με θέμα: «Η Νευροψυχολογική Αξιολόγηση των Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων», το Σάββατο 17 Ιουνίου, 10:00 - 11:30, μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων ΖΟΟΜ.
 

ΟΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΣ