Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφή Δόκιμων Mελών

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20-06-2013 09:26

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων-Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) με χαρά σας ανακοινώνει ότι  δέχεται φοιτητές ως δόκιμα μέλη. Τα δόκιμα μέλη μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Συλλόγου. Επιπλέον έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα σεμινάρια και στις εκδηλώσεις του Συλλόγου με μειωμένη συνδρομή (ακόμη μικρότερη από τους υπόλοιπους φοιτητές), ενημερώνονται για τα τρέχοντα θέματα και τα νέα σεμινάρια μέσω newsletter και μπορούν να συμμετέχουν στις δράσεις του ΣΕΛΛΕ και της Επιστημονικής Επιτροπής. Τέλος, τα δόκιμα μέλη συμμετέχουν στις Γ.Σ. του Συλλόγου χωρίς όμως δικαίωμα ψήφου και εκλογής στα όργανα διοίκησης του Συλλόγου.
Όπως είναι φυσικό, τα δόκιμα μέλη υποχρεούνται να τηρούν τις βασικές αρχές, τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις όπως προκύπτουν από τον Κώδικα Δεοντολογίας, ο οποίος είναι διαθέσιμος στο www.selle.gr.
Δυνατότητα να γίνουν δόκιμα μέλη έχουν όσοι φοιτητές φοιτούν στο 5o εξάμηνο σπουδών ή μεγαλύτερο. Για τη διαδικασία εγγραφής, όπως στα τακτικά μελη, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής και η αποστολή της στα γραφεία του ΣΕΛΛΕ μαζί με επικυρωμένο αντίγραφο ταυτότητας και βεβαίωση σπουδών όπου θα αναγράφεται και το εξάμηνο φοίτησης.
Με χαρά θα καλωσορίσουμε στο Σύλλογο τους φοιτητές και μελλοντικούς συναδέλφους που θα θελήσουν να γίνουν δόκιμα μέλη.

 


 

 

Επιστροφή

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στον Βόλο

Ανάρτηση: 18-06-2024 11:19

Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (Παράρτημα Βόλου) αναζητά για μερική απασχόληση λογοθεραπεύτρια/η. Υποχρεωτικά προσόντα: πτυχίο λογοθεραπείας, άδεια άσκησης επαγγέλματος, καλή γνωση αγγλικής γλώσσας, καλή γνώση χειρισμου H/Y, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άνδρες υποψήφιους).

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Αγία Παρασκευή

Ανάρτηση: 14-06-2024 13:40

Ζητείται λογοθεραπευτής/τρια από Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στην Αγία Παρασκευή (κοντά στο μετρό Χαλανδρίου) για 2-4 μέρες.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Παλλήνη

Ανάρτηση: 12-06-2024 08:51

Θεραπευτικό κέντρο παιδιού στην κεντρική περιοχή της Παλλήνης αναζητά λογοθεραπευτή/τρια για συνεργασία τη νέα σχολική χρονιά από Σεπτέμβριο 2024. Προϋπόθεση να έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος καθώς και σχετική εμπειρία σε παιδιατρικό πληθυσμό. Η θέση αφορά απογευματινό ωράριο με ευελιξία στις μέρες και στη σχέση εργασίας είτε με ΙΚΑ είτε με μπλοκ παροχής υπηρεσιών.

Ζητούνται Λογοθεραπεύτριες/ες στον Πειραιά (Καστέλλα)

Ανάρτηση: 10-06-2024 14:00

Κέντρο Νευροεξελικτικής Αγωγής Παιδιού στον Πειραιά, για τη νέα σαιζόν 2024-2025, αναζητά έμπειρους συνεργάτες Λογοθεραπευτές μερικής απασχόλησης με εμπειρία στον αυτισμό ή/και τη σίτιση. Απαραίτητες προϋποθέσεις: Άδεια Aσκήσεως Eπαγγέλματος, Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στον Πύργο Ηλείας

Ανάρτηση: 10-06-2024 12:30

Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ανακοινώνει την πρόσληση λογοθεραπεύτριας/η για νέο Κέντρο Ημέρας παιδιών, εφήβων και νεαρών ενηλίκων με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος στον Πύργο Ηλείας.
 

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Πετρούπολη

Ανάρτηση: 10-06-2024 10:07

Κέντρο Αναπτυξιακής Παρέμβασης που εδρεύει στην Πετρούπολη αναζητάει λογοθεραπευτη/τρια με τουλάχιστον 3ετη εμπειρία στις αναπτυξιακές διαταραχές και στον τραυλισμο για 3φορες την εβδομάδα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ