Νέα & Ανακοινώσεις

Ενημερωτικές συναντήσεις στην Βόρειο Ελλάδα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15-04-2013 11:08

Αγαπητοί συνάδελφοι ,

Σας ενημερώνουμε ότι οι συναντήσεις που είχαν προγραμματιστεί στις περιφέρειες Ηπείρου, Μακεδονίας και Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία. Η συζήτηση με τα μέλη ήταν εποικοδομητική και ελπίζουμε να συμβάλει στην καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του συλλόγου αλλά και στην επίλυση των προβλημάτων σε τοπικό και Πανελλαδικό επίπεδο.

Το ΔΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη που συμμετείχαν στις ενημερωτικές ημερίδες που πραγματοποιήθηκαν στις πόλεις των Ιωαννίνων, Θεσσαλονίκης και Λάρισας . Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Γεωγραφικούς Εκπροσώπους κ. Παπαδόπουλο Άγγελο και κ. Γκόγκα Ιωάννη, καθώς και τους κ. Μώκα Αναστάσιο, κ. Μπάρκα Άννα και κ. Αραμπατζή Κωνσταντίνα για την πολύτιμη βοήθειά τους. Τέλος, ευχαριστεί πολύ τους χώρους που μας φιλοξένησαν για την πραγματοποίηση των ημερίδων αυτών.

Αντίστοιχες ημερίδες θα πραγματοποιηθούν μετά από ανακοίνωση και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Το ΔΣ


 

Επιστροφή

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια στο Λουτράκι Κορινθίας

Ανάρτηση: 29-02-2024 13:05

Ζητείται λογοθεραπεύτρια για συνεργασία σε Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Λουτράκι Κορινθίας

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Χρυσούπολη Καβάλας

Ανάρτηση: 27-02-2024 12:07

Κέντρο Λογοθεραπείας και Ειδικής Αγωγής στη Χρυσούπολη Καβάλας αναζητά λογοθεραπευτή/τρια,με προϋπηρεσία σε παιδιά προσχολικής ή σχολικής ηλικίας,για άμεση συνεργασία σε υπάρχον διαμορφωμένο πρόγραμμα.

Ζητούνται Λογοθεραπευτές/τριες στη Νίκαια και στον Κορυδαλλό

Ανάρτηση: 20-02-2024 14:04

Ζητούνται λογοθεραπεύτριες για άμεση πρόσληψη σε Κέντρα Ειδικών Θεραπειών στη Νίκαια και στον Κορυδαλλό.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Νάξο

Ανάρτηση: 20-02-2024 09:23

Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ αναζητά Λογοθεραπευτή-τρια για πλήρη απασχόληση, καλές αποδοχές και δυνατότητα διαμονής.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Βάρη και στο Μοσχάτο

Ανάρτηση: 19-02-2024 15:53

Κέντρα Ειδικών Θεραπειών στη Βάρη και στο Μοσχάτο αναπτύσσονται και αναζητούν Λογοθεραπευτή-τρια. Συνεργασία κατά προτίμηση με μπλοκ παροχής υπηρεσιών, είτε με ΙΚΑ. Απαραίτητα προσόντα: 2ετής κλινική εμπειρία σε θέση αντίστοιχης ειδικότητας, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ομαδικότητα, συνεργασία και αγάπη για τα παιδιά. Επιθυμητά προσόντα: Εκπαίδευση σε PECS, TEACCH, τραυλισμό, μαθησιακές δυσκολίες.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Περιστέρι

Ανάρτηση: 15-02-2024 11:30

Κέντρο ειδικών θεραπειών στο Περιστέρι αναζητά Λογοθεραπεύτρια/τη με μπλοκ παροχής υπηρεσιών, για άμεση συνεργασία. Συζητήσιμες μέρες και ώρες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ