Νέα & Ανακοινώσεις

Διαγραφή λογοθεραπευτών από το Επιμελητήριο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21-12-2012 12:24

ΑΘΗΝΑ: 21/12/2012
ΑΡ. ΠΡ.: 1149

Αγαπητά μέλη,

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει σε παλαιότερη επιστολή, μέλος μας, με τη στήριξη του ΣΕΛΛΕ, είχε προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της υποχρεωτικής εγγραφής των Λογοθεραπευτών στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο. Η απόφαση 1667/2012 του Συμβουλίου της Επικρατείας δικαίωνε το μέλος, αλλά πολλά επιμελητήρια αρνούνταν να συμμορφωθούν σε αυτή. Μετά από δικές μας πιέσεις,  το Υπουργείο Ανάπτυξης, με έγγραφό του προς όλα τα επιμελητήρια της χώρας, επιβεβαιώνει την εφαρμογή τας απόφασης αυτής για όλους τους Λογοθεραπευτές. Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Επομένως, όλοι οι Λογοθεραπευτές με ατομικές επιχειρήσεις μπορούν να ζητήσουν τη διαγραφή τους από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο στο οποίο ανήκουν.

Για το ΔΣ,

Η Πρόεδρος                                                                                                     Η Γ. Γραμματέας


Τριανταφυλλιά Βλάχου                                                                                  Μαρούσα Φειδάντση

 


 

 

Επιστροφή

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια στο Λουτράκι Κορινθίας

Ανάρτηση: 29-02-2024 13:05

Ζητείται λογοθεραπεύτρια για συνεργασία σε Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Λουτράκι Κορινθίας

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Χρυσούπολη Καβάλας

Ανάρτηση: 27-02-2024 12:07

Κέντρο Λογοθεραπείας και Ειδικής Αγωγής στη Χρυσούπολη Καβάλας αναζητά λογοθεραπευτή/τρια,με προϋπηρεσία σε παιδιά προσχολικής ή σχολικής ηλικίας,για άμεση συνεργασία σε υπάρχον διαμορφωμένο πρόγραμμα.

Ζητούνται Λογοθεραπευτές/τριες στη Νίκαια και στον Κορυδαλλό

Ανάρτηση: 20-02-2024 14:04

Ζητούνται λογοθεραπεύτριες για άμεση πρόσληψη σε Κέντρα Ειδικών Θεραπειών στη Νίκαια και στον Κορυδαλλό.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Νάξο

Ανάρτηση: 20-02-2024 09:23

Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ αναζητά Λογοθεραπευτή-τρια για πλήρη απασχόληση, καλές αποδοχές και δυνατότητα διαμονής.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Βάρη και στο Μοσχάτο

Ανάρτηση: 19-02-2024 15:53

Κέντρα Ειδικών Θεραπειών στη Βάρη και στο Μοσχάτο αναπτύσσονται και αναζητούν Λογοθεραπευτή-τρια. Συνεργασία κατά προτίμηση με μπλοκ παροχής υπηρεσιών, είτε με ΙΚΑ. Απαραίτητα προσόντα: 2ετής κλινική εμπειρία σε θέση αντίστοιχης ειδικότητας, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ομαδικότητα, συνεργασία και αγάπη για τα παιδιά. Επιθυμητά προσόντα: Εκπαίδευση σε PECS, TEACCH, τραυλισμό, μαθησιακές δυσκολίες.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Περιστέρι

Ανάρτηση: 15-02-2024 11:30

Κέντρο ειδικών θεραπειών στο Περιστέρι αναζητά Λογοθεραπεύτρια/τη με μπλοκ παροχής υπηρεσιών, για άμεση συνεργασία. Συζητήσιμες μέρες και ώρες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ