Νέα & Ανακοινώσεις

Διαγραφή λογοθεραπευτών από το Επιμελητήριο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21-12-2012 12:24

ΑΘΗΝΑ: 21/12/2012
ΑΡ. ΠΡ.: 1149

Αγαπητά μέλη,

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει σε παλαιότερη επιστολή, μέλος μας, με τη στήριξη του ΣΕΛΛΕ, είχε προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της υποχρεωτικής εγγραφής των Λογοθεραπευτών στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο. Η απόφαση 1667/2012 του Συμβουλίου της Επικρατείας δικαίωνε το μέλος, αλλά πολλά επιμελητήρια αρνούνταν να συμμορφωθούν σε αυτή. Μετά από δικές μας πιέσεις,  το Υπουργείο Ανάπτυξης, με έγγραφό του προς όλα τα επιμελητήρια της χώρας, επιβεβαιώνει την εφαρμογή τας απόφασης αυτής για όλους τους Λογοθεραπευτές. Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Επομένως, όλοι οι Λογοθεραπευτές με ατομικές επιχειρήσεις μπορούν να ζητήσουν τη διαγραφή τους από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο στο οποίο ανήκουν.

Για το ΔΣ,

Η Πρόεδρος                                                                                                     Η Γ. Γραμματέας


Τριανταφυλλιά Βλάχου                                                                                  Μαρούσα Φειδάντση

 


 

 

Επιστροφή

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στον Βόλο

Ανάρτηση: 18-06-2024 11:19

Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (Παράρτημα Βόλου) αναζητά για μερική απασχόληση λογοθεραπεύτρια/η. Υποχρεωτικά προσόντα: πτυχίο λογοθεραπείας, άδεια άσκησης επαγγέλματος, καλή γνωση αγγλικής γλώσσας, καλή γνώση χειρισμου H/Y, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άνδρες υποψήφιους).

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Αγία Παρασκευή

Ανάρτηση: 14-06-2024 13:40

Ζητείται λογοθεραπευτής/τρια από Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στην Αγία Παρασκευή (κοντά στο μετρό Χαλανδρίου) για 2-4 μέρες.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Παλλήνη

Ανάρτηση: 12-06-2024 08:51

Θεραπευτικό κέντρο παιδιού στην κεντρική περιοχή της Παλλήνης αναζητά λογοθεραπευτή/τρια για συνεργασία τη νέα σχολική χρονιά από Σεπτέμβριο 2024. Προϋπόθεση να έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος καθώς και σχετική εμπειρία σε παιδιατρικό πληθυσμό. Η θέση αφορά απογευματινό ωράριο με ευελιξία στις μέρες και στη σχέση εργασίας είτε με ΙΚΑ είτε με μπλοκ παροχής υπηρεσιών.

Ζητούνται Λογοθεραπεύτριες/ες στον Πειραιά (Καστέλλα)

Ανάρτηση: 10-06-2024 14:00

Κέντρο Νευροεξελικτικής Αγωγής Παιδιού στον Πειραιά, για τη νέα σαιζόν 2024-2025, αναζητά έμπειρους συνεργάτες Λογοθεραπευτές μερικής απασχόλησης με εμπειρία στον αυτισμό ή/και τη σίτιση. Απαραίτητες προϋποθέσεις: Άδεια Aσκήσεως Eπαγγέλματος, Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στον Πύργο Ηλείας

Ανάρτηση: 10-06-2024 12:30

Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ανακοινώνει την πρόσληση λογοθεραπεύτριας/η για νέο Κέντρο Ημέρας παιδιών, εφήβων και νεαρών ενηλίκων με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος στον Πύργο Ηλείας.
 

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Πετρούπολη

Ανάρτηση: 10-06-2024 10:07

Κέντρο Αναπτυξιακής Παρέμβασης που εδρεύει στην Πετρούπολη αναζητάει λογοθεραπευτη/τρια με τουλάχιστον 3ετη εμπειρία στις αναπτυξιακές διαταραχές και στον τραυλισμο για 3φορες την εβδομάδα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ