Νέα & Ανακοινώσεις

Συμμετοχή των Ομάδων Ειδικού Ενδιαφέροντος της Επιστημονικής Επιτροπής του ΣΕΛΛΕ στο ετήσιο Συνέδριο Αναπτυξιακής & Συμπεριφορικής Παιδιατρικής

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11-10-2023 11:41

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή του ΣΕΛΛΕ στο ετήσιο Συνέδριο Αναπτυξιακής & Συμπεριφορικής Παιδιατρικής που θα πραγματοποιηθεί από την Ελληνική Εταιρεία Αναπτυξιακών Παιδιάτρων, στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2023 στην Αθήνα.

 

Τον ΣΕΛΛΕ θα εκπροσωπήσουν η κυρία Ζευκιλή Χαρά, επικεφαλής της Ομάδας Ειδικού Ενδιαφέροντος για τις Αναπτυξιακές Γλωσσικές Διαταραχές, η κυρία Σφακιανάκη Μανωλία, επικεφαλής της Ομάδας ΕΙδικού Ενδιαφέροντος για τον Αυτισμό και η κυρία Μπαρμποπούλου Ράνια, μέλος της Ομάδας Ειδικού Ενδιαφέροντος για τη Δυσφαγία.

Οι εισηγήσεις τους θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της στρογγυλής τράπεζας "Διαταραχές Σίτισης σε Παιδιά με Νευροαναπτυξιακές Δυσκολίες" στην οποία θα προεδρεύουν η Δρ. Αιμιλία Μίχου και η Δρ. Ελένη Καραντανά.

Τίτλοι εισηγήσεων:

  • «Διαταραχές Σίτισης στις Νευροαναπτυξιακές Διαταραχές. Συμπτώματα και Επιπολασμός» Εισηγήτρια: Χαρά Ζευκιλή, Λογοθεραπεύτρια, MSc, Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για τις Αναπτυξιακές Γλωσσικές Διαταραχές
  • «Αξιολόγηση και Θεραπευτικές Προσεγγίσεις Διαταραχών Σίτισης στις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος» Εισηγήτρια: Μανωλία Σφακιανάκη, Λογοθεραπευτρια- Playworker MA, Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για τις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος
  • «Μελέτες Περιπτώσεων Διαταραχών Σίτισης/Κατάποσης στις Νευροαναπτυξιακές Διαταραχές» Εισηγήτρια: Ράνια Μπαρμποπούλου, Λογοθεραπευτρια, MSc, Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για την Δυσφαγία

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Εταιρεία Αναπτυξιακών Παιδιάτρων για την τιμητική τους πρόσκληση και ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου.

 

Επιστροφή

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Περιστέρι

Ανάρτηση: 11-12-2023 10:16

Κέντρο ειδικών θεραπειών στο Περιστέρι αναζητά, λογοθεραπεύτρια-τη με δελτίο παροχής υπηρεσιών για συνεργασία απο τον Ιανουάριο 2024. Ημέρες και ώρες συζητήσιμες

Ζητούνται Λογοθεραπεύτριες στη Νίκαια και στον Κορυδαλλό

Ανάρτηση: 05-12-2023 13:44

Ζητούνται Λογοθεραπεύτριες από κέντρα ειδικών θεραπειών στη Νίκαια και στον Κορυδαλλό.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια στο Κερατσίνι

Ανάρτηση: 04-12-2023 10:20

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια από Κεντρο Ειδικής Αγωγής στο Κερατσίνι, για άμεση συνεργασια δύο φορές την εβδομάδα.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Καστοριά

Ανάρτηση: 30-11-2023 09:09

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στην Καστοριά αναζητά για άμεση συνεργασία λογοθεραπεύτρια/η.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Περιστέρι

Ανάρτηση: 29-11-2023 08:47

Απο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Περιστέρι (στάση μετρό Ανθούπολη) ζητείται λογοθεραπεύτρια/ης με μπλοκ παροχής υπηρεσιών για να ενταχθεί σε πολυμελή επιστημονική ομάδα. Αμοιβή αναλόγως προσόντων.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια στην Παλλήνη

Ανάρτηση: 28-11-2023 09:39

Ζητείται άμεσα λογοθεραπεύτρια για καθημερινή απασχόληση σε κέντρο στην Παλλήνη με διαμορφωμένο και πλήρες ωράριο. Απαιτείται εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

Εκδηλώσεις

Σεμινάριο- Βιωματικό Εργαστήριο: "Το Παιχνίδι Αλλιώς: Μια Διαφορετική Προσέγγιση στο Autistic Play".

09/02/2024 - Αθήνα

ΣΕΛΛΕ & ΟΕΕ Αυτισμού

Η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος του ΣΕΛΛΕ για τον Αυτισμό διοργανώνει Σεμινάριο- Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα:"Το Παιχνίδι Αλλιώς: Μια Διαφορετική Προσέγγιση στο Autistic Play". Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 9-10 &11 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΕΛΛΕ, Κάνιγγος 10 στην Αθήνα (4ος όροφος / Πλατεία Κάνιγγος – στάση μετρό Ομόνοια), με εισηγήτρια την Μανωλία  Σφακιανάκη, Λογοθεραπευτρια- Playworker MA και επικεφαλής της ΟΕΕ Αυτισμού του ΣΕΛΛΕ. 

Βιωματικό εργαστήριο: "Πρώιμη Ανίχνευση Αυτισμού"

25/02/2024 - Αθήνα

ΣΕΛΛΕ & ΟΕΕ Αυτισμού

Η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος του ΣΕΛΛΕ για τον Αυτισμό διοργανώνει Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα: "Πρώιμη Ανίχνευση Αυτισμού". Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί 25 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΕΛΛΕ, Κάνιγγος 10 στην Αθήνα (4ος όροφος / Πλατεία Κάνιγγος – στάση μετρό Ομόνοια), με εισηγήτρια την Δρ Ελένη Καραντανά, Παιδίατρο-Αναπτυξιολόγο. 

ΟΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΣ