Νέα & Ανακοινώσεις

Συμμετοχή των Ομάδων Ειδικού Ενδιαφέροντος της Επιστημονικής Επιτροπής του ΣΕΛΛΕ στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αυτισμού 2023

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06-09-2023 10:16

Οι Ομάδες Ειδικού Ενδιαφέροντος της Επιστημονικής Επιτροπής του ΣΕΛΛΕ συμμετείχαν στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αυτισμού 2023 που πραγματοποιήθηκε 13-15 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης" στη Θεσσαλονίκη από το Ελληνικό Επιστημονικό Δίκτυο για τις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (Ε.Ε.Δ.Δ.Α.Φ.) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.). 

Τον ΣΕΛΛΕ εκπροσώπησαν η κυρία Βελιοπούλου Φανή, πρόεδρος του Συλλόγου και μέλος της Ομάδας Ειδικού Ενδιαφέροντος για τον Αυτισμό, η κυρία Ζευκιλή Χαρά, επικεφαλής της Ομάδας Ειδικού Ενδιαφέροντος για τις Αναπτυξιακές Γλωσσικές Διαταραχές και η κυρία Σφακιανάκη Μανωλία, επικεφαλής της Ομάδας Ειδικού Ενδιαφέροντος για τον Αυτισμό.

Οι εισηγήσεις τους πραγματοποίηθηκαν με μεγάλη επιτυχία, στο πλαίσιο της τράπεζας "Γλωσσικά Θέματα" το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, με τίτλο: "Αισθητικοκινητική Ανάπτυξη των Αυτιστικών Παιδιών: Οι Επιπτώσεις στην Σημασιολογία και Πραγματολογία" (από την κα Βελιοπούλου),  "Οι Αντιλήψεις των Γονεών σχετικά με τη Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ) και Διερεύνηση των Γλωσσικών, Επικοινωνιακών και Κοινωνικών Δεξιοτήτων των Αυτιστικών Παιδιών" (από την κα Ζευκιλή) και μέσω αναρτημένης εργασίας την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, με τίτλο: "Αναλύοντας το Αυτιστικό Παιχνίδι στη Βρεφική και Νηπιακή Ηλικία" (από την κα Σφακιανάκη).

 

 

 

 

 

Επιστροφή

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Λάκκωμα Χαλκιδικής

Ανάρτηση: 28-07-2026 10:35

Όμιλος Κέντρων Αποκατάστασης. στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, αναζητά Λογοθεραπευτή/τρια πλήρους απασχόλησης (καθημερινές 09:00-17:00). Σταθερές αποδοχές, φιλικό περιβάλλον εργασίας, συνεχής εκπαίδευση και επαγγελματική ανάπτυξη σε έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο οργανισμό, δυνατότητα μετακίνησης με όχημα της εταιρίας.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Σχηματάρι Βοιωτίας

Ανάρτηση: 27-07-2026 12:11

Κέντρο Μάθησης Λόγου & Ειδικής Διαπαιδαγώγησης στο Σχηματάρι Βοιωτίας αναζητά Λογοθεραπευτή / Λογοθεραπεύτρια για να στελεχώσει την ομάδα μας.Έτοιμο & διαμορφωμένο πρόγραμμα περιστατικών
Δυνατότητα συνεργασίας: 3–4 ημέρες εβδομαδιαίως. Ανταγωνιστικές αποδοχές, ανάλογες των προσόντων και της εμπειρίας σας. Συνεχή υποστήριξη από πολυεπιστημονική ομάδα. Σύγχρονο και υποστηρικτικό θεραπευτικό περιβάλλον. Προοπτική μακροχρόνιας συνεργασίας. Ευέλικτη σχέση εργασίας: Συνεργασία με ΙΚΑ ή μπλοκ παροχής υπηρεσιών (ΤΠΥ).
Παρέχεται Εποπτεία.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Μεσολόγγι

Ανάρτηση: 27-07-2026 11:37

Λογοθεραπεύτριες/ες ζητούνται για στελέχωση νεοσύστατου Κέντρου Ειδικών Θεραπειών στο Μεσολόγγι. Αναζητούμε άτομα για στελέχωση του κέντρου με πτυχίο λογοθεραπείας και κυρίως όρεξη για εργασία και αγάπη για τα παιδιά. Απαραίτητα προσόντα:  Επικοινωνιακές δεξιότητες, Οργάνωση, Ενσυναίσθηση και συναισθηματική νοημοσύνη,  Συνεργατικότητα &  Δημιουργικότητα.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στον Γέρακα Αττικής

Ανάρτηση: 24-07-2026 12:12

Ζητείται λογοθεραπεύτρια/ης για συνεργασία με Κέντρο Ειδικών Θεραπείων στον Γέρακα Αττικής. Απασχόληση από τον Σεπτέμβριο έως και τον Δεκέμβριο 2026 (προσωρινή αντικατάσταση συναδέλφου), για 3 ημέρες την εβδομάδα.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στα Νότια Προάστια Αττικής

Ανάρτηση: 22-07-2026 10:45

Zητείται λογοθεραπευτής-τρια για Κέντρο Αποκατάστασης Ημερήσιας Νοσηλείας ενηλίκων στα νότια προάστια για πρωινή απασχόληση.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Καρλόβασι Σάμου

Ανάρτηση: 21-07-2026 12:46

Ο Σύλλογος "Μέλισσα" αναζητεί λογοθεραπευτή/τρια στο ΚΔΗΦ ΑμεΑ Καρλοβάσου στο νησί της Σάμου, για 8ωρη απασχόληση, Δευτέρα με Παρασκευή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ