Νέα & Ανακοινώσεις

Συμμετοχή του ΣΕΛΛΕ στο 32ο Διεθνές Συνέδριο του IALP στη Νέα Ζηλανδία

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30-08-2023 10:42

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που ο ΣΕΛΛΕ συμμετείχε μέσω της Προέδρου της Επιστημονικής Επιτροπής, κυρίας Πολίτη Γκ. Χριστίνας, στο 32ο Συνέδριο του Διεθνούς Οργανισμού για τις Διαταραχές Επικοινωνίας και Κατάποσης (International Association of Communication Sciences and Disorders - IALP). Το συνέδριο, το οποίο αποτελεί εδώ και 100 χρόνια την κορυφαία συνάντηση λογοθεραπευτών και συναφών επαγγελματιών από όλο τον κόσμο, πραγματοποιήθηκε 20 - 24 Αυγούστου 2023 στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.

 

Η κυρία Πολίτη, έχει εκλεγεί και κατέχει τη θέση της εκπροσώπου των 30 Μικρών Οργανισμών/ Συλλόγων (Small Affiliated Societies) στο Διοικητικό Συμβούλιο του IALP.

 

Η συμμετοχή του ΣΕΛΛΕ στο 32o διεθνές συνέδριο του IALP διεύρυνε τις δυνατότητες ανάπτυξης και εξωστρέφειας του Συλλόγου μας και μέσω των νέων συνεργασιών, ενίσχυσε δυναμικά την παρουσία του στη διεθνή επιστημονική κοινότητα.

 

Στιγμιότυπα από το Συνέδριο:

 

Mrs Politi with the rest of IALP's Board

 

Congess Venue

 

Mrs Politi, Mrs Gadhok & Mrs Kaneko​

 

The Representatives of the large, medium and small affiliated societies on IALP

 

 

Dr Maria Kambanaros, Prof. Sharynne McLeod & Mrs Politi

 

Mrs Politi with Prof. Georgia Malandraki, Keynote Speaker at IALP Congress

 

Mrs Politi with SELLE 1st Congress Keyonote Speaker Maggie Lee Huckabee

 

View of Auckland, New Zealand

 

 

 

Επιστροφή

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Πέραμα Αττικής

Ανάρτηση: 09-05-2025 10:02

Kέντρο ειδικών θεραπειών που βρίσκεται στο Πέραμα Αττικής, αναζητά από Σεπτέμβριο συνεργασία με λογοθεραπευτή/τρια για 4 φορές την εβδομάδα.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια /ης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ανάρτηση: 07-05-2025 09:30

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στη νέα Φιλαδέλφεια αναζητά λογοθεραπευτή/τρια για συνεργασία από τον Σεπτέμβριο 2025. Απαραίτητα με μπλοκ παροχής υπηρεσιών.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Θεσσαλονίκη

Ανάρτηση: 07-05-2025 09:25

«Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία»: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προσωπικού στη Δομή του Ανοικτού Κέντρου Παιδιών στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Χαλάνδρι

Ανάρτηση: 05-05-2025 15:28

Κέντρο παιδιατρικών θεραπειών στο Χαλάνδρι ενδιαφέρεται για συνεργασία από τον Σεπτέμβριο του 2025 με παιδιατρικό λογοθεραπευτή με προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών. 

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Πετρούπολη

Ανάρτηση: 05-05-2025 10:20

Κέντρο Αναπτυξιακής Παρέμβασης που εδρεύει στην Πετρούπολη Αττικής αναζητάει λογοθεραπευτή/τρια με τουλάχιστον 3ετη εμπειρία σε παιδιά με αρθρωτικές δυσκολίες και ΔΑΦ για 3-5 ημέρες. Έναρξη συνεργασίας τον Σεπτέμβριο 2025. Παρέχονται οι εποπτείες. 

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Λιβαδειά Βοιωτίας

Ανάρτηση: 30-04-2025 09:02

Κέντρο στη Λιβαδειά Βοιωτία αναζητά λογοθεραπευτή/λογοθεραπεύτρια για 2 έως και 5 μέρες, με μπλοκ παροχής ή ΙΚΑ. Προσφέρεται εποπτεία από εξωτερικό και εσωτερικό επόπτη και συνεχής εκπαίδευση. Υπάρχει ποικιλία περιστατικών, φιλικό περιβάλλον, σύγχρονες εγκαταστάσεις, σύγχρονες προσεγγίσεις. Δεν απαιτείται προϋπηρεσία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

Εκδηλώσεις

Dysphagia Case Studies: Vol. 3. Κλινική Λήψη Αποφάσεων σε Ενήλικες με Διαταραχές Σίτισης/Κατάποσης

11/05/2025 - Αθήνα

ΣΕΛΛΕ & ΟΕΕ Δυσφαγίας

Η Επιστημονική Επιτροπή και η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος Δυσφαγίας (ΟΕΕ Δυσφαγίας), διοργανώνουν δια ζώσης σεμινάριο με θέμα: "Dysphagia Case Studies: Vol. 3. Κλινική Λήψη Αποφάσεων σε Ενήλικες με Διαταραχές Σίτισης/Κατάποσης", την Κυριακή 11 Μαΐου 2025,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, Κάνιγγος 10 στην Αθήνα (4ος όροφος / Πλατεία Κάνιγγος – στάση μετρό Ομόνοια). 

ΟΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΣ