Νέα & Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση ΕΟΠΥΥ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08-03-2012 09:42

 

«Ενημέρωση για ΕΟΠΥΥ» Αθήνα, 08.03.2012

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Παρά τις συνεχείς προσπάθειες και επισκέψεις μας στους αρμόδιους του ΕΟΠΥΥ και ενώ μας είχαν διαβεβαιώσει ότι εντός των επόμενων ημερών θα γινόταν τροποποίηση του ΕΚΠΥ, ενημερωθήκαμε για την έκδοση της τροποποίησης ( πατήστε εδώ) της προηγούμενης εγκυκλίου (24/01/2012). Δυστυχώς, με την τροποποίηση αυτή της εγκυκλίου δίδεται η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών Λογοθεραπείας σε όλους όσους έχουν κάνει έναρξη στη ΔΟΥ ως Λογοθεραπευτές. Όπως είναι γνωστό πολλοί εκμεταλλεύονται το κενό που υπάρχει στη νομοθεσία και ασκούν το επάγγελμα του Λογοθεραπευτή χωρίς να πληρούν τα ελάχιστα προσόντα. Επίσης, στην εγκύκλιο αυτή το ποσό ανά συνεδρία ορίζεται στα 10 ευρώ και όχι στα 15 όπως μας είχαν διαβεβαιώσει.

Το ΔΣ σε συνεργασία με το Νομικό μας Σύμβουλο, κ. Βαρβουτσή, εξετάζουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να παρέμβουμε και να ανατρέψουμε την ισχύ αυτής της εγκυκλίου. Θα ενημερωθείτε άμεσα για τις εξελίξεις.

Για το ΔΣ,

Η Πρόεδρος του ΣΕΛΛΕ,

Τριανταφυλλιά Βλάχου

 

Επιστροφή

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Ανάρτηση: 24-07-2024 16:50

Λογοθεραπευτήριο στη Δυτική Θεσσαλονίκη στο Δρυμό αναζητά συνεργάτη λογοθεραπευτή/τρια, για 2ημερη απασχόληση από Σεπτέμβριο. Απαραίτητες προϋποθέσεις: Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών ή Ασφάλιση ΙΚΑ. Παρέχεται εποπτεία και συνεχής εκπαίδευση από λογοθεραπεύτρια με πολύχρονη εμπειρία, ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και επαγγελματική εξέλιξη.

Ζητείται Λογοθεραπευτής/τρια στα Κάτω Πατήσια

Ανάρτηση: 24-07-2024 13:05

Ζητείται λογοθεραπευτής/τρια από κέντρο ειδικών θεραπειών στα Κάτω Πατήσια για συνεργασία από Σεπτέμβριο για δυο φορες την εβδομάδα, με ΙΚΑ ή μπλοκ παροχής υπηρεσιών.

Ζητούνται Λογοθεραπεύτριες / ες στα Νότια Προάστια Αττικής

Ανάρτηση: 23-07-2024 14:10

Νεοσύστατο Κέντρο Ειδικής Αγωγής στα νότια προάστια, αναζητά έμπειρους λογοθεραπευτές/τριες για συνεργασία. Απαραίτητη η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στα Μελίσσια

Ανάρτηση: 22-07-2024 11:44

Λογοθεραπευτής-τρια ζητείται από κέντρο ειδικών θεραπειών παιδιών και εφήβων στα Μελίσσια, απαραίτητη η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και το δελτίο παροχής υπηρεσιών. Επιθυμητή η εμπειρία σε παιδιά με ΔΑΔ και η γνώση της ΜΑΚΑΤΟΝ.

Ζητούνται Λογοθεραπεύτριες/ες στον Πειραιά

Ανάρτηση: 22-07-2024 08:48

Κέντρο Νευροεξελικτικής Αγωγής Παιδιού στον Πειραιά (Καστέλλα) για τη νέα σαιζόν 2024-2025, αναζητά έμπειρους συνεργάτες Λογοθεραπευτές/τριες πλήρους ή μερικής απασχόλησης με εμπειρία στον αυτισμό ή/και τη σίτιση. Απαραίτητες προϋποθέσεις: Άδεια Aσκήσεως Eπαγγέλματος, Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Ανάρτηση: 17-07-2024 12:52

Ζητείται λογοθεραπεύτρια/ λογοθεραπευτής από κέντρο ειδικών θεραπειών στην Αν. Θεσσαλονίκη για πλήρη ή μερική απασχόληση με μπλοκ παροχής υπηρεσιών ή ασφάλιση ΙΚΑ από τον Σεπτέμβριο 2024. Απαραίτητη η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.  Παρέχεται εποπτεία από λογοθεραπεύτρια με πολυετή εμπειρία. Δίνεται η δυνατότητα για συμμετοχή στη διεπιστημονική ομάδα και στα επιμορφωτικά σεμινάριο του κέντρου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ