Νέα & Ανακοινώσεις

Save the date! 3ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07-12-2021 10:29

Με ιδιαίτερη χαρά, σας ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του 3ου Επιστημονικού Συνεδρίου Λογοθεραπείας που θα πραγματοποιηθεί στις 11, 12 & 13 Νοεμβρίου 2022 στην Αθήνα, με υβριδικό τρόπο (φυσική παρουσία & διαδικτυακή μετάδοση). Μετά την περσινή αναβολή του Συνεδρίου, λόγω των περιοριστικών μέτρων που επέβαλε η πανδημία, είμαστε και πάλι έτοιμοι και χαρούμενοι να φέρουμε κοντά επιστήμονες της Λογοθεραπείας και συναφών ειδικοτήτων, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, ώστε να ενημερώσουμε και να ενημερωθούμε, να εκπαιδεύσουμε και να εκπαιδευτούμε, να γνωριστούμε, να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.

 

Καλύπτοντας όλα τα επιστημονικά πεδία της Λογοθεραπείας, επιδιώκουμε το Συνέδριο να αναδείξει για ακόμη μια φορά, τις δυνατότητες και τα επιτεύγματα που προκύπτουν από τη συνεργασία, με κοινό στόχο την πληρέστερη αντιμετώπιση των διαταραχών που σχετίζονται με το λόγο, την ομιλία, την φωνή, την επικοινωνία και την κατάποση.

 

Παρακολουθείτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου http://www.selle.gr/ και της Επιστημονικής Επιτροπής https://epep.selle.gr/ για ακόλουθες ανακοινώσεις.

 

 

Επιστροφή

Αγγελίες

Ζητούνται Λογοθεραπεύτριες / ες στο Χαλάνδρι

Ανάρτηση: 12-06-2025 15:13

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Χαλάνδρι αναζητά συνεργάτες Λογοθεραπευτές για άμεση συνεργασία. Οι υποψήφιοι θα ενταχθούν σε μία δυναμική, διεπιστημονική ομάδα που παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα παρέμβασης σε παιδιά και εφήβους με αναπτυξιακές, γλωσσικές, κινητικές ή μαθησιακές δυσκολίες. Απαραίτητα προσόντα: Πτυχίο Λογοθεραπείας (ΑΕΙ/ΤΕΙ ή αναγνωρισμένο αντίστοιχο εξωτερικού), άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, εμπειρία με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, συνέπεια, επαγγελματισμός και ομαδικό πνεύμα.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Ίλιον Αττικής

Ανάρτηση: 11-06-2025 08:50

Ζητείται λογοθεραπευτής/-τρια για διήμερη απασχόληση ( Τετάρτη και Παρασκευή)  από Σεπτέμβριο 2025 σε κέντρο ειδικών θεραπειών στο Ίλιον. Επιθυμητά το μπλοκ παροχής υπηρεσιών και η εμπειρία σε παιδιατρικό πληθυσμό.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Χαλκίδα

Ανάρτηση: 10-06-2025 11:18

Ζητείται λογοθεραπευτής/τρια από Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στη Χαλκίδα για συνεργασία από τον Σεπτέμβρη.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια στην Ξάνθη

Ανάρτηση: 10-06-2025 10:29

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια από Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στην Ξάνθη, για άμεση, πενθήμερη, εξάωρη, απογευματινή εργασία. Μισθός συζητήσιμος και ένσημα. Ευκαιρίες για επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη.

Ζητούνται Λογοθεραπεύτριες / ες στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Ανάρτηση: 10-06-2025 09:50

Λογοθεραπεύτρια / ής ζητείται από Διεπιστημονικό Κέντρο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη για συνεργασία, με δυνατότητα για πλήρη ή μερική απασχόληση. Ένταξη σε Διεπιστημονική Ομάδα, με προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης. Παρέχονται εποπτείες και υποστήριξη σε διαρκή εκπαίδευση.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια στο Κερατσίνι

Ανάρτηση: 10-06-2025 09:18

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια για συνεργασία από τον Σεπτέμβριο, δύο φορές την εβδομάδα, από Κέντρο Ειδικής Αγωγής στο Κερατσίνι. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

Εκδηλώσεις

2ο Σεμινάριο εκπαίδευσης - πιστοποίησης στη χρήση και βαθμολόγηση του ψυχομετρικού εργαλείου ΛΟΓΟΜΕΤΡΟ

22/06/2025 - webinar

ΣΕΛΛΕ & Επιστημονική Επιτροπή

Έπειτα από τη πολύ μεγάλη απήχηση του 1ου Σεμιναρίου εκπαίδευσης – πιστοποίησης «ΛΟΓΟΜΕΤΡΟ», η Επιστημονική Επιτροπή του ΣΕΛΛΕ διοργανώνει και 2ο Σεμινάριο την Κυριακή 22 Ιουνίου, διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων ΖΟΟΜ.
 

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών

16/07/2025 - Αθήνα

ΣΕΛΛΕ & Τομέας Υγείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ο Τομέας Υγείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος θα πραγματοποιήσουν μαθήματα Πρώτων Βοηθειών αποκλειστικά για τα ενεργά μέλη του, την Τετάρτη 16 Ιουλίου, 08:30-14:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου (Κάνιγγος 10, Αθήνα).
 

ΟΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΣ