Νέα & Ανακοινώσεις

Ενημέρωση μελών σχετικά με το νέο εθνικό ασφαλιστικό φορέα ΕΟΠΥΥ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22-12-2011 17:53

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο ΣΕΛΛΕ ύστερα από πολλές άκαρπες προσπάθειες για να συναντηθούμε με τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και μετά από τα υπομνήματα που έχουμε καταθέσει στο αρμόδιο υπουργείο χωρίς να λάβουμε απαντήσεις, σε συνεργασία με άλλους συλλόγους λογοθεραπευτών, συναντηθήκαμε με πρωτοβουλία των συλλόγων, στις 15/12/2011 με τον υπεύθυνο για την παροχή των ειδικών θεραπειών στον ΕΟΠΥΥ. Σύμφωνα με όσα μας πληροφόρησε, ο κανονισμός του ΕΟΠΥΥ δεν θα εφαρμοστεί από 1/1/2012, όπως αναγράφεται στον κανονισμό που δημοσιεύθηκε στις 3/11/2011.
Θα υπάρξει μεταβατική περίοδος
στη διάρκεια της οποίας θα ισχύει ότι ίσχυε για το εκάστοτε ασφαλιστικό ταμείο, για την κοστολόγηση και των αριθμό των συνεδριών αλλά και την απόδοση της δαπάνης στους ασφαλισμένους.

Κατατέθηκε αντίγραφο των προτάσεων για τον κανονισμό του ΕΟΠΥΥ που έχουν ήδη κατατεθεί στο Υπουργείο Εργασίας. Ο υπεύθυνος για την παροχή των ειδικών θεραπειών δεσμεύθηκε για συνάντηση του οργανισμού με τους επαγγελματικούς συλλόγους Λογοθεραπευτών με το νέο έτος, προκειμένου να συζητήσουμε τις προτάσεις μας και να εξαγγελθούν διευκρινιστικές εγκύκλιοι από τον οργανισμό. Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε με newsletter και ανακοίνωση στο site του ΣΕΛΛΕ.

 

Επιστροφή

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Ανάρτηση: 24-07-2024 16:50

Λογοθεραπευτήριο στη Δυτική Θεσσαλονίκη στο Δρυμό αναζητά συνεργάτη λογοθεραπευτή/τρια, για 2ημερη απασχόληση από Σεπτέμβριο. Απαραίτητες προϋποθέσεις: Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών ή Ασφάλιση ΙΚΑ. Παρέχεται εποπτεία και συνεχής εκπαίδευση από λογοθεραπεύτρια με πολύχρονη εμπειρία, ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και επαγγελματική εξέλιξη.

Ζητείται Λογοθεραπευτής/τρια στα Κάτω Πατήσια

Ανάρτηση: 24-07-2024 13:05

Ζητείται λογοθεραπευτής/τρια από κέντρο ειδικών θεραπειών στα Κάτω Πατήσια για συνεργασία από Σεπτέμβριο για δυο φορες την εβδομάδα, με ΙΚΑ ή μπλοκ παροχής υπηρεσιών.

Ζητούνται Λογοθεραπεύτριες / ες στα Νότια Προάστια Αττικής

Ανάρτηση: 23-07-2024 14:10

Νεοσύστατο Κέντρο Ειδικής Αγωγής στα νότια προάστια, αναζητά έμπειρους λογοθεραπευτές/τριες για συνεργασία. Απαραίτητη η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στα Μελίσσια

Ανάρτηση: 22-07-2024 11:44

Λογοθεραπευτής-τρια ζητείται από κέντρο ειδικών θεραπειών παιδιών και εφήβων στα Μελίσσια, απαραίτητη η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και το δελτίο παροχής υπηρεσιών. Επιθυμητή η εμπειρία σε παιδιά με ΔΑΔ και η γνώση της ΜΑΚΑΤΟΝ.

Ζητούνται Λογοθεραπεύτριες/ες στον Πειραιά

Ανάρτηση: 22-07-2024 08:48

Κέντρο Νευροεξελικτικής Αγωγής Παιδιού στον Πειραιά (Καστέλλα) για τη νέα σαιζόν 2024-2025, αναζητά έμπειρους συνεργάτες Λογοθεραπευτές/τριες πλήρους ή μερικής απασχόλησης με εμπειρία στον αυτισμό ή/και τη σίτιση. Απαραίτητες προϋποθέσεις: Άδεια Aσκήσεως Eπαγγέλματος, Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Ανάρτηση: 17-07-2024 12:52

Ζητείται λογοθεραπεύτρια/ λογοθεραπευτής από κέντρο ειδικών θεραπειών στην Αν. Θεσσαλονίκη για πλήρη ή μερική απασχόληση με μπλοκ παροχής υπηρεσιών ή ασφάλιση ΙΚΑ από τον Σεπτέμβριο 2024. Απαραίτητη η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.  Παρέχεται εποπτεία από λογοθεραπεύτρια με πολυετή εμπειρία. Δίνεται η δυνατότητα για συμμετοχή στη διεπιστημονική ομάδα και στα επιμορφωτικά σεμινάριο του κέντρου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ