Νέα & Ανακοινώσεις

Πρόσκληση στο 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31-07-2019 14:52

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Με χαρά θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας, που θα πραγματοποιηθεί στις 8, 9 & 10 Νοεμβρίου, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στην Πάτρα.

 

Καλύπτοντας όλα τα επιστημονικά πεδία της Λογοθεραπείας, επιδιώκουμε το Συνέδριο να αναδείξει τις δυνατότητες και τα επιτεύγματα που προκύπτουν από τη συνεργασία, με κοινό στόχο την πληρέστερη αντιμετώπιση των διαταραχών που σχετίζονται με το λόγο, την ομιλία, την φωνή, την επικοινωνία και την κατάποση.

.

Μέσω αυτού του Συνεδρίου, ως Σύλλογος, σκοπεύουμε επίσης, να φέρουμε κοντά επιστήμονες της Λογοθεραπείας και συναφών ειδικοτήτων, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, ώστε να ενημερώσουμε και να ενημερωθούμε, να εκπαιδεύσουμε και να εκπαιδευτούμε, να γνωριστούμε, να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.

 

Για αυτόν τον λόγο, ελπίζουμε στη συμμετοχή όσων περισσοτέρων συναδέλφων και συνεργατών μας, ώστε το Συνέδριο να αποτελέσει για ακόμα μία χρονιά μία αξέχαστη εμπειρία γνώσεων και αλληλεπίδρασης για όλους.

 

Ακολουθώντας το παρακάτω link https://www.synedrioselle.gr/product/registration-form/, μπορείτε συμπληρώσετε τη φόρμα και να επωφεληθείτε της προνομιακής τιμής που προβλέπεται για όσους δηλώσουν συμμετοχή έως 31 Αυγούστου.

 

Ακόμα, μπορείτε μέχρι 4 Αυγούστου να υποβάλλετε τις εργασίες σας για το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο, ακολουθώντας το παρακάτω link https://www.synedrioselle.gr/abstracts/.

 

Η συμμετοχή σας θα ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς, καθώς η παρουσία σας, μαζί με το υψηλό επιστημονικό επίπεδο του Συνεδρίου και την ατμόσφαιρα της ίδιας της πόλης της Πάτρας, αποτελούν εγγύηση για ένα ευχάριστο τριήμερο!

 

Με εκτίμηση,

 

Αιμιλία Μίχου

Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής ΣΕΛΛΕ

Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής Συνεδρίου

 

Ελένη Μπερετάνου

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου

 

Επιστροφή

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Σχηματάρι Βοιωτίας

Ανάρτηση: 27-07-2026 12:11

Κέντρο Μάθησης Λόγου & Ειδικής Διαπαιδαγώγησης στο Σχηματάρι Βοιωτίας αναζητά Λογοθεραπευτή / Λογοθεραπεύτρια για να στελεχώσει την ομάδα μας.Έτοιμο & διαμορφωμένο πρόγραμμα περιστατικών
Δυνατότητα συνεργασίας: 3–4 ημέρες εβδομαδιαίως. Ανταγωνιστικές αποδοχές, ανάλογες των προσόντων και της εμπειρίας σας. Συνεχή υποστήριξη από πολυεπιστημονική ομάδα. Σύγχρονο και υποστηρικτικό θεραπευτικό περιβάλλον. Προοπτική μακροχρόνιας συνεργασίας. Ευέλικτη σχέση εργασίας: Συνεργασία με ΙΚΑ ή μπλοκ παροχής υπηρεσιών (ΤΠΥ).
Παρέχεται Εποπτεία.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Μεσολόγγι

Ανάρτηση: 27-07-2026 11:37

Λογοθεραπεύτριες/ες ζητούνται για στελέχωση νεοσύστατου Κέντρου Ειδικών Θεραπειών στο Μεσολόγγι. Αναζητούμε άτομα για στελέχωση του κέντρου με πτυχίο λογοθεραπείας και κυρίως όρεξη για εργασία και αγάπη για τα παιδιά. Απαραίτητα προσόντα:  Επικοινωνιακές δεξιότητες, Οργάνωση, Ενσυναίσθηση και συναισθηματική νοημοσύνη,  Συνεργατικότητα &  Δημιουργικότητα.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στον Γέρακα Αττικής

Ανάρτηση: 24-07-2026 12:12

Ζητείται λογοθεραπεύτρια/ης για συνεργασία με Κέντρο Ειδικών Θεραπείων στον Γέρακα Αττικής. Απασχόληση από τον Σεπτέμβριο έως και τον Δεκέμβριο 2026 (προσωρινή αντικατάσταση συναδέλφου), για 3 ημέρες την εβδομάδα.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στα Νότια Προάστια Αττικής

Ανάρτηση: 22-07-2026 10:45

Zητείται λογοθεραπευτής-τρια για Κέντρο Αποκατάστασης Ημερήσιας Νοσηλείας ενηλίκων στα νότια προάστια για πρωινή απασχόληση.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Καρλόβασι Σάμου

Ανάρτηση: 21-07-2026 12:46

Ο Σύλλογος "Μέλισσα" αναζητεί λογοθεραπευτή/τρια στο ΚΔΗΦ ΑμεΑ Καρλοβάσου στο νησί της Σάμου, για 8ωρη απασχόληση, Δευτέρα με Παρασκευή.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Καλλιθέα Αττικής

Ανάρτηση: 21-07-2026 09:52

Η Πανελλήνια Εταιρεία Ψυχικής Υγείας Παιδιού & Ενηλίκου (Π.Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.) αναζητά Λογοθεραπευτή/τρια για απογευματινή εργασία από τον Σεπτέμβριο 2026, με δυνατότητα πλήρους ή μερικής απασχόλησης. Απαραίτητα προσόντα: • Πτυχίο Λογοθεραπείας και άδεια άσκησης επαγγέλματος. • Τουλάχιστον ένα (1) έτος κλινικής εμπειρίας με παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ