Εκδηλώσεις

Διαδικτυακή ημερίδα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΕΛΛΕ & ΟΕΕ Δυσφαγίας

ΤΥΠΟΣ: Webinar

ΠΟΛΗ: webinar

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: webinar

ΗΜ/ΝΙΑ: 18/06/2022 - 18/06/2022, 15:00 ώς 19:00

Ο ΣΕΛΛΕ και η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για τη Δυσφαγία διοργανώνουν webinar, με θέμα: " Διαταραχές Κατάποσης και Φωνής σε Post-Covid Ασθενείς: Ο Ρόλος της Διεπιστημονικής Ομάδας", το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 και ώρα έναρξης 15:00, μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων ΖΟΟΜ.

 

 

Σύντομη περιγραφή της ημερίδας

Η ημερίδα αφορά την ανάγκη της συνεργασίας της διεπιστημονικής ομάδας και τον ρόλο των μελών της για την αποκατάσταση ασθενών, οι οποίοι έχουν νοσήσει με Covid-19 και εμφανίζουν έκπτωση στις λειτουργίες της κατάποσης και της φωνής. Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας για την εμφάνιση των διαταραχών κατάποσης και φωνής σε αυτόν τον πληθυσμό και την συμβολή κάθε μέλους της διεπιστημονικής ομάδας στην αποκατάστασή τους. Η εκδήλωση θα καταλήξει στην παρουσίαση μελετών περίπτωσης και στην ανάλυση των διαγνωστικών και θεραπευτικών προσεγγίσεων των λογοθεραπευτών.

 

Πρόγραμμα

 

•  Νανάς Σ. Παθολόγος - Εντατικολόγος, Ομ. Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας & Παθολογίας: «Σύνδρομο PICS και Post-Covid Ασθενείς» 

•  Λαμπρόπουλος Κ. Χειρουργός ΩΡΛ, Φωνίατρος: «Παθολογικά Ευρήματα φωνής και κατάποσης σε Post-Covid Ασθενείς» 

•  Βαγγελή Φ. Φυσικοθεραπεύτρια, MSc cand.: «Φυσικοθεραπευτική Προσέγγιση Post-Covid Ασθενών στην Αποκατάσταση» 

•  Βουτσινά Μ. Κλινική Διαιτολόγος, MSc: «Διατροφολογική Διαχείριση Ασθενών μετά από Βαριά Νόσηση Covid» 

•   Αλεξανδροπούλου Α. Λογοθεραπεύτρια, MSc, PhDc Επικεφαλής ΟΕΕ Δυσφαγίας ΣΕΛΛΕ: «Διαταραχές Κατάποσης και Φωνής σε Post-Covid Ασθενείς - Πρόσφατη βιβλιογραφία» 

•  Πολίτη Γκ. Χρ. Λογοθεραπεύτρια, MSc. Rehab. Sci. Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής ΣΕΛΛΕ: «Λογοθεραπευτική Διαχείριση των Διαταραχών Κατάποσης και Φωνής σε Post-Covid Ασθενή. Μελέτη Περίπτωσης. 

•  Ερωτήσεις – Συζήτηση

 

Κόστος Συμμετοχής: *

• Φοιτητές: 30 ευρώ (παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το φοιτητικό σας πάσο)

• Ενεργά Μέλη ΣΕΛΛΕ: 40 ευρώ

• Μη Μέλη ΣΕΛΛΕ: 50 ευρώ

* Τιμή χωρίς ΦΠΑ

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κράτηση θέσεων, παρακαλούμε πατήστε εδώ

 

Πολιτική Ακυρώσεων

Οι συμμετέχοντες, που επιθυμούν την ακύρωση της εγγραφής τους, θα πρέπει να την αποστέλλουν γραπτώς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο epep@selle.gr μέχρι και τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες πριν την ημερίδα και θα λαμβάνουν πλήρη επιστροφή. 

Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν επιστρέφονται οι εγγραφές.

 

Επιστροφή

Νέα & Ανακοινώσεις

Δήλωση σχετικά με το πρόγραμμα λογοθεραπείας του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ευδόκιμος

24-03-2023 10:15

Δήλωση - Ειδοποίηση του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπεύτών σχετικά με το πρόγραμμα λογοθεραπείας του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ευδόκιμος

Race For Autism Gr - Κυριακή 2 Απριλίου 2023

21-03-2023 09:35

Η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος (Ο.Ε.Ε.) για τον Αυτισμό του Σ.Ε.Λ.Λ.Ε. θα τρέξει στη μαγική διαδρομή στο Καβούρι του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης όπου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων στις 2 Απριλίου 2023 - Παγκόσμια Μέρα Ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό.

Δια ζώσης σεμινάριο: “Ανάλυση Δειγμάτων Παιδικού Λόγου, με Έμφαση στο Αφήγημα”

08-03-2023 14:44

Η Επιστημονική Επιτροπή του ΣΕΛΛΕ διοργανώνει  δια ζώσης σεμινάριο με τίτλο: Ανάλυση δειγμάτων παιδικού λόγου, με έμφαση στο αφήγημα.  To σεμινάριο  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου, (Κάνιγγος 10, 4ος όροφος / Πλατεία Κάνιγγος – στάση μετρό Ομόνοια), με εισηγήτρια  την  Έλενα Θεοδώρου. 

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

 

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Ανάρτηση: 24-03-2023 13:21

Ζητείται λογοθεραπευτής- τρια με τουλάχιστον 2 χρόνια προϋπηρεσία και μπλόκ παροχής υπηρεσιών για συνεργασία με κέντρο λογοθεραπείας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης

Ανάρτηση: 23-03-2023 10:44

Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης, στο κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης, ζητά Λογοθεραπεύτρια / Λογοθεραπευτή για πλήρη πενθήμερη  απασχόληση (Δευτέρα έως Παρασκευή -  09.00 έως 17.00). Παρέχεται δυνατότητα μεταφοράς από και προς τη Θεσσαλονίκη με εταιρικό λεωφορείο.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Καλαμάτα

Ανάρτηση: 21-03-2023 14:01

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στην Καλαμάτα αναζητά άμεσα λογοθεραπευτή/τρια για συνεργασία. Απαραίτητα προσόντα: άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Υπάρχει δυνατότητα ασφάλισης ΙΚΑ και συνεργασία με μπλοκάκι.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια/ης στον Χολαργό

Ανάρτηση: 17-03-2023 11:14

Ζητείται για άμεση πρόσληψη Λογοθεραπευτής/τρια για διήμερη απογευματινή απασχόληση (Τρίτη και Πέμπτη) σε κέντρο ειδικών θεραπειών στον Χολαργό για παιδιά προσχολικής ηλικίας έως έξι ετών, με ήπιες αναπτυξιακές δυσκολίες.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στον Άλιμο

Ανάρτηση: 13-03-2023 10:18

Ψυχοπαιδαγωγικο κέντρο στον Άλιμο, αναζητά ΛΟΓΟΘΕΤΑΠΕΥΤΡΙΑ/-Η για άμεση συνεργασία. 
Απαιτείται: άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, μπλοκ παροχής υπηρεσιών.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Ρέθυμνο

Ανάρτηση: 10-03-2023 12:20

Ζητείται από πολυδύναμο κέντρο ειδικής αγωγής στο Ρέθυμνο λογοθεραπεύτρια/ης για πλήρη ή μερική απασχόληση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ