Εκδηλώσεις

(ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ) Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΕΛΛΕ

ΤΥΠΟΣ: Σεμινάριο

ΠΟΛΗ: Αθήνα

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ

ΗΜ/ΝΙΑ: 01/04/2018 - 01/04/2018, 10:00 ώς 14:00

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού, την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για τις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (Σ.Ε.Λ.Λ.Ε.), διοργανώνει επιστημονική- ενημερωτική ημερίδα με την συμμετοχή εξαίρετων επιστημόνων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του φάσματος του αυτισμού.

 

Χώρος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Τιτάνια, Αθήνα (Πανεπιστημίου 52)

Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής

 

Σημείωση : Οι γονείς των παιδιών με ΔΑΦ & τα άτομα με ΔΑΦ θα πρέπει να αποδεικνύουν με έγγραφο από Δημόσιο φορέα (στέλνοντας ηλεκτρονικά στο  epep@selle.gr ) ότι δικαιούνται την ΔΩΡΕΑΝ είσοδο.

 

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/14q_r-maa99fbhmDAQTwUzGoP1p6yhmmDvmN1Ym2Vchs/edit?ts=5a9e79ab#responses

Κατεβάστε εδώ την αφίσα της Ημερίδας

Δείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας:

Ενότητα 1 - Οικογένεια

Ενότητα 2 - Σχολείο

 

Επιστροφή

Νέα & Ανακοινώσεις

Σεμινάριο: Παρουσίαση του μοντέλου πρώιμης παρέμβασης E.S.D.M.

15-04-2024 13:04

Η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος του ΣΕΛΛΕ για τον Αυτισμό διοργανώνει δια ζώσης σεμινάριο με θέμα: "Παρουσίαση του μοντέλου πρώιμης παρέμβασης E.S.D.M.". Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 25 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΕΛΛΕ, Κάνιγγος 10 στην Αθήνα (4ος όροφος / Πλατεία Κάνιγγος – στάση μετρό Ομόνοια), με εισηγήτριες την Δρ Κατσίκα Ιωάννα,ψυχολόγο παιδιού και εφήβου και την Δρ Σαραφίδου Μάρα, Αναπτυξιακή Ψυχολόγο. 

Ημερίδα στην Καλαμάτα: «Μια Ματιά...στον Αυτισμό»

03-04-2024 09:15

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 στην Καλαμάτα, θα πραγματοποιηθεί επιστημονική- ενημερωτική ημερίδα, με τίτλο: «Μια Ματιά...στον Αυτισμό», με την συμμετοχή εξαίρετων επιστημόνων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Αυτιστικού Φάσματος. Η ημερίδα διοργανώνεται, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού, από την Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για τις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος του ΣΕΛΛΕ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επιστήμονες Β' κατηγορίας για την κυβέρνηση οι λογοθεραπευτές που εργάζονται σε νοσοκομειακές δομές

20-03-2024 11:39

Στο ίδιο έργο θεατές παραμένουν οι νοσοκομειακοί λογοθεραπευτές. Για ακόμα μια φορά, παρά τις δεσμεύσεις περί του αντιθέτου, εξαιρούνται από την καταβολή επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας των εργαζομένων σε δημόσιες δομές υγείας.  Συναφείς ειδικότητες όπως οι εργοθεραπευτές και οι φυσικοθεραπευτές που εργάζονται σε δημόσια νοσοκομεία και δομές δικαιούνται το επίδομα, όχι όμως οι νοσοκομειακοί λογοθεραπευτές. Πρόκειται για διακρίσεις σε συναφείς επιστημονικούς κλάδους. Το συγκεκριμένο επίδομα δίνεται σε σχεδόν όλους τους εργαζόμενους που μπορεί κανείς να συναντήσει σε μία δομή υγείας, συμπεριλαμβανομένων των μηχανολόγων – μηχανικών και των τεχνικών Η/Υ.  
 

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

 

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Παλλήνη

Ανάρτηση: 16-04-2024 10:48

Ζητείται λογοθεραπευτής/τρια από παιδιατρικό κέντρο ειδικής αγωγής στην Παλλήνη για άμεση συνεργασία 2 ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα και Τετάρτη ή Τετάρτη και κάποια άλλη μέρα) με απογευματινό ωράριο. Ευέλικτος τρόπος πρόσληψης και πολύ καλές αμοιβές. Προοπτική σοβαρής συνεργασίας και από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Πικέρμι

Ανάρτηση: 16-04-2024 10:12

Κέντρο ειδικών θεραπειών στο Πικέρμι αναζητά λογοθεραπευτή/τρια με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για 2 με 3 ημέρες, προκειμένου να αναλάβει από το καλοκαίρι τα περιστατικά της συνεργάτιδός μας που αποχωρεί λόγω εγκυμοσύνης. Επιθυμητή προϋπηρεσία και μπλοκ παροχής υπηρεσιών.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Αιγάλεω

Ανάρτηση: 15-04-2024 09:35

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Αιγάλεω, αναζητά λογοθεραπευτή/τρια με όρεξη και αγάπη για τα παιδιά για συνεργασία από Σεπτέμβριο, για 2 μέρες. Επιθυμητή ενδεχόμενη διαθεσιμότητα από Μάιο.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στα Νέα Μουδανιά και στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Ανάρτηση: 12-04-2024 09:34

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στα νέα Μουδανιά αναζητά λογοθεραπευτή/τρια, για πλήρη ή μερική απασχόληση, τόσο στα Νέα Μουδανιά όσο και στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στους Αμπελόκηπους Αττικής

Ανάρτηση: 11-04-2024 11:12

Νεοσύστατο Κέντρο Eιδικής Aγωγής στους Αμπελόκηπους (κοντά στο μετρό Πανόρμου) αναζητά λογοθεραπεύτρια/η. Απαραίτητο προσόν: άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Έναρξη συνεργασίας: Ιούνιος ή/και Σεπτέμβριος 2024.

Ζητούνται Λογοθεραπεύτριες/ες στο Κορωπί

Ανάρτηση: 11-04-2024 09:47

Αναζητάμε λογοθεραπευτές/τριες με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για συνεργασία από Σεπτέμβριο του 2024 για 2 ημέρες συνεργασίας. Ωράριο: 15:00 - 21:00. Παρέχεται ασφάλεια και εκπαίδευση. Περιοχή Κορωπί.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ