Νέα & Ανακοινώσεις

Ενημερωτικές συναντήσεις στην Βόρειο Ελλάδα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15-04-2013 11:08

Αγαπητοί συνάδελφοι ,

Σας ενημερώνουμε ότι οι συναντήσεις που είχαν προγραμματιστεί στις περιφέρειες Ηπείρου, Μακεδονίας και Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία. Η συζήτηση με τα μέλη ήταν εποικοδομητική και ελπίζουμε να συμβάλει στην καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του συλλόγου αλλά και στην επίλυση των προβλημάτων σε τοπικό και Πανελλαδικό επίπεδο.

Το ΔΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη που συμμετείχαν στις ενημερωτικές ημερίδες που πραγματοποιήθηκαν στις πόλεις των Ιωαννίνων, Θεσσαλονίκης και Λάρισας . Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Γεωγραφικούς Εκπροσώπους κ. Παπαδόπουλο Άγγελο και κ. Γκόγκα Ιωάννη, καθώς και τους κ. Μώκα Αναστάσιο, κ. Μπάρκα Άννα και κ. Αραμπατζή Κωνσταντίνα για την πολύτιμη βοήθειά τους. Τέλος, ευχαριστεί πολύ τους χώρους που μας φιλοξένησαν για την πραγματοποίηση των ημερίδων αυτών.

Αντίστοιχες ημερίδες θα πραγματοποιηθούν μετά από ανακοίνωση και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Το ΔΣ


 

Επιστροφή

Αγγελίες

Ζητούνται Λογοθεραπεύτριες/ες στο Κορωπί

Ανάρτηση: 04-07-2022 15:04

Ζητούνται 2 Λογοθεραπευτές/ τριες,  απόφοιτοι ΑΤΕΙ, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και τουλάχιστον διετή εμπειρία πάνω σε αναπτυξιακές διαταραχές και σε ανάλογο πλαίσιο, στην περιοχή του Κορωπίου για συνεργασία με Κέντρο Θεραπειών από Σεπτέμβρη. Η απασχόληση  αφορά σε τριήμερη και αντίστοιχα  διήμερη εργασία και ωράριο 15:00 με 21:00. Παρέχεται ασφάλιση. ΔΠΥ επιθυμητό.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Ανατολική Αττική

Ανάρτηση: 30-06-2022 13:08

Κέντρο Ημέρας, που εντάσσεται σε μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, αναζητά Λογοθεραπευτή/τρια για στελέχωση Κινητής Μονάδας  στην Ανατολική Αττική. Απαιτούμενα προσόντα: Πτυχίο Τμήματος Λογοθεραπείας ΑΕΙ/ΑΤΕΙ, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Σαλαμίνα

Ανάρτηση: 29-06-2022 09:37

Κέντρο Λογοθεραπείας στη Σαλαμίνα, αναζητά λογοθεραπευτή/τρια (ΤΕΒΕ ή ΙΚΑ) για 5ημερη απασχόληση. Ωράριο 1.30-8.00.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Ξάνθη

Ανάρτηση: 27-06-2022 12:23

Ζητείται λογοθεραπευτής -τρια για εργασία σε κέντρο λογοθεραπείας στην Ξάνθη.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στον Πειραιά

Ανάρτηση: 27-06-2022 10:45

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στον Πειραιά αναζητά λογοθεραπευτή/τρια για συνεργασία από τον Σεπτέμβριο (2 ή 3 ημέρες). Επιθυμητά προσόντα: προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο έτη σε παιδιατρικό πληθυσμό, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, μπλοκ παροχής υπηρεσιών.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια στην Κοζάνη

Ανάρτηση: 27-06-2022 09:24

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια για πρόσληψη από 1 Σεπτεμβρίου με πλήρη απασχόληση, πλήρη μισθό και πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές σε Κέντρο Ειδικών θεραπειών στην πόλη της Κοζάνης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ